14ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ 17ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ 5 ΚΛΟΠΕΣ!!!

κλεφτεςΑπό την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου  εξιχνιάστηκαν τρεις (3) περιπτώσεις κλοπών από καταστήματα, τελεσμένες και σε απόπειρα, καθώς και δύο (2) περιπτώσεις κλοπών δίκυκλων μοτοσικλετών που διεπράχθησαν στην πόλη του Βόλου. 

Συνελήφθησαν χθες (04.08.2014) και σήμερα (05-08-2014) το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου και της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μαγνησίας της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, ένας 14χρονος και ένας 17χρονος.

Ειδικότερα, τις πρώτες πρωινές ώρες χθες (04-08-2014), οι δύο ανήλικοι κινούμενοι με δίκυκλη μοτοσικλέτα διέπραξαν τις εξής περιπτώσεις κλοπών σε καταστήματα:

• αρχικά, με τη χρήση τσεκουριού διέρρηξαν κομμωτήριο και αφαίρεσαν από το εσωτερικό ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή (laptop) και διάφορες ηλεκτρικές συσκευές, καθώς και το χρηματικό ποσό των (150) ευρώ από την ταμειακή μηχανή,

• στη συνέχεια, μετέβησαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων το οποίο αποπειράθηκαν να διαρρήξουν ανεπιτυχώς, ενώ κατά την αποχώρησή τους αφαίρεσαν ένα μεταλλικό λοστό από τον αύλειο χώρο και

• λίγη ώρα αργότερα, μετέβησαν σε κατάστημα σούπερ – μάρκετ όπου με τη χρήση του αφαιρεθέντος από το πρατήριο υγρών καυσίμων λοστού αποπειράθηκαν να το διαρρήξουν. Όμως, δεν ολοκλήρωσαν την πράξη τους, καθώς έγιναν αντιληπτοί.

Στην κατοχή του 14χρονου βρέθηκε μέρος του αφαιρεθέντος από το κομμωτήριο χρηματικού ποσού, ενώ τα υπόλοιπα αφαιρεθέντα αντικείμενα εξακριβώθηκε ότι τα είχε αποκρύψει στην οικία του και κατασχέθηκαν. Παράλληλα, κατασχέθηκε και το τσεκούρι που χρησιμοποίησαν οι δύο ανήλικοι στην πρώτη περίπτωση κλοπής.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι την (29-07-2014), ο υπήκοος Αλβανίας είχε αφαιρέσει τη δίκυκλη μοτοσικλέτα που χρησιμοποίησαν για την τέλεση των παραπάνω κλοπών έξω από την οικία 37χρονου ημεδαπού, ενώ ακόμη τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (05-08-2014) αφαίρεσε άλλη μία μοτοσικλέτα, ιδιοκτησίας 31χρονου ημεδαπού.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ