ΕΜΑΘΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΗΣ…

243Η Adriana, 39 ετών, και ο σύζυγός της, Leandro, 37 ετών, είναι μαζί επτά χρόνια και έχουν μια κόρη 6 χρονών.

Το ζευγάρι από τη Βραζιλία πέρασαν τη ζωή τους προσπαθώντας να βρουν τις μητέρες τους, οι οποίες ονομαζόταν και οι δύο Μαρία, και είχαν εγκαταλείψει τα παιδιά τους όταν ήταν ακόμη μωρά.

Αλλά ποτέ δεν είχαν φανταστεί – μέχρι αυτήν την εβδομάδα – ότι οι γυναίκες που έψαχναν είναι το …ίδιο πρόσωπο.

Η Adriana, είχε να δει τη μητέρα της από τότε που ήταν μόλις ενός έτους, όταν έφυγε από το σπίτι αφήνοντας την με τον πατέρα της.

Εν τω μεταξύ, ο Leandroσε ηλικία οχτώ χρόνων ανακάλυψε η πραγματική του μητέρα επίσης τον είχε εγκαταλείψει, και ότι η γυναίκα που θεωρούσε μητέρα του ήταν η μητριά του.

Ενώ ο Leandro έμενε στην ίδια πόλη όπου γεννήθηκε, στην πολιτεία του Σάο Πάολο, στη νοτιοανατολική Βραζιλία, ήταν παντρεμένος για 15 χρόνια και είχε τρία παιδιά, η Adrianaείχε φύγει μακριά για να εργαστεί ως οικιακή βοηθός.

Το ζευγάρι συναντήθηκαν για πρώτη φορά πριν από δέκα χρόνια, όταν χώρισε η Adrianaκαι επέστρεψε στη γενέτειρά της, ερωτεύτηκαν και άρχισαν να μένουν μαζί.

Τον περασμένο μήνα η Adriana αποφάσισε να επικοινωνήσει με ραδιοφωνικό σταθμό για να ζητήσει βοήθεια να βρει τη μητέρα της.

Ενώ βρισκόταν ζωντανά στον αέρα στο RadioGlobo, στην εκπομή «TheTimeIsNow», η οποία ειδικεύεται στην εύρεση χαμένων συγγενών, και συνομιλούσε με τη μητέρα της, αυτή της αποκάλυψε ότι είχε και ένα γιο που δεν την γνώριζε, τον Leandro.

Όταν έγινε σαφές ότι πρόκειται για τον ίδιο Leandro που ήταν παντρεμένη, η Adriana κλαίγοντας ακατάσχετα είπε στη μητέρα της : «Δεν πιστεύω ότι μου το λες αυτό. Ο Leandro είναι ο σύζυγός μου », της είπε με αναφιλητά.

Στο τέλος της συνέντευξης, είπε: «Τώρα φοβάμαι να πάω στο σπίτι μου και να ανακαλύψω ότι ο Leandro δεν με θέλει πια. Τον αγαπώ τόσο πολύ ».

Η Adriana και ο Leandro αργότερα δήλωσαν στο Radio Globo ότι θα μείνουν μαζί, παρά τη βόμβα που έπεσε, ότι στην πραγματικότητα είναι αδέλφια.

Η Adriana είπε: «Μόνο ο θάνατος θα μας χωρίσει. Όλο αυτό συνέβη επειδή ο Θεός ήθελε να συμβεί.

»Φυσικά θα ήταν διαφορετικά αν τα γνωρίζαμε όλα αυτά από πριν, αλλά δεν τα γνωρίζαμε και ερωτευτήκαμε.

»Νομίζαμε ότι ήταν αστείο που οι μητέρες μας είχαν το ίδιο όνομα, αλλά είναι κοινό όνομα, οπότε απλά είχαμε σκεφτεί τοι πρόκειται για σύμπτωση.

»Στην αρχή σοκαριστήκαμε από όλα αυτά. Αλλά κάναμε μια οικογενειακή συγκέντρωση και είπαμε σε όλους ότι πρόκειται να παραμείνουμε ζευγάρι, και ας πιστεύει ο καθένας ότι θέλει.

»Έχουμε κάνει τόσα πολλά όνειρα μαζί, τίποτα δεν πρόκειται να μας χωρίσει, τίποτα.”

dailymail.co.uk

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ