ΡΩΣΙΑ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΣΕ ΧΩΡΕΣ – ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΜΟΦΩΝΑ ΠΛΗΞΑΤΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ

Κόλαφος για Σαμαρά-Βενιζέλο η απάντηση των Ρώσων

SamBenΠιο ξεκάθαρος δεν θα μπορούσε να είναι ο ο Σύμβουλος και Εκπρόσωπος Τύπου στην Πρεσβεία της Ρωσίας στη Λευκωσία Σεργκέι Φιλιμόνοφ για το ενδεχόμενο να υπάρχουν εξαιρέσεις σε ορισμένες χώρες στο εμπάργκο των αγροτικών προϊόντων.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Πολίτης της Κύπρου ο Σεργκέι Φιλιμόνοφ ανέφερε πως δεν νομίζει ότι θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο (εξαιρέσεις χωρών) «επειδή οι χώρες της ΕΕ ομόφωνα ενέκριναν αυτά τα μέτρα ενάντια στη Ρωσία για αυτό και η απάντηση της Ρωσίας, επίσης, αφορά όλες τις χώρες».

Όπως δήλωσε η Πρεσβεία της Ρωσίας στην Κύπρο γνωρίζει τις ανησυχίες της κυπριακής πλευράς λόγω των μέτρων που αποφασίστηκαν για εμπάργκο σε ορισμένα προϊόντα διατροφής ωστόσο διευκρίνησε  ότι «φυσικά θα ληφθεί υπόψη η στάση που τηρούσε η κυπριακή πλευρά κατά τη συζήτηση αυτών των μέτρων σε διάφορα σώματα της ΕΕ».

Όσον αφορά τις ιδιαίτερες συνθήκες της Κύπρου που είναι υπό τον έλεγχο της Τρόικας και του μνημονίου ο Σεργκέι Φιλιμόνοφ ανέφερε: “Oλα αυτά τα γνωρίζουμε και τα λαμβάνουμε υπόψη”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ