ΣΟΦΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: ΤΟ ΚΑΣΤΡΙ ΟΥΤΕ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ, ΟΥΤΕ ΠΩΛΕΙΤΑΙ

papandreoy«Η οικία των Παπανδρέου ούτε πωλήθηκε ούτε πωλείται» τονίζει σε δήλωσή της η Σοφία Παπανδρέου, απαντώντας σε δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών σύμφωνα με τα οποία «πωλείται το Καστρί».

Η κ. Παπανδρέου αναφέρει, επίσης, ότι δεν μπορούν κάποιοι «να εμφανίζονται “παπανδρεϊκότεροι” των Παπανδρέου» και προσθέτει ότι όλα αυτά είναι προϊόντα της γκεμπελικής αντίληψης και πρακτικής «πες-πες, κάτι θα μείνει».

Ειδικότερα η κ. Παπανδρέου στη δήλωσή της αναφέρει:

«Κάποιοι νομίζουν ότι μπορούν να εμφανίζονται “Παπανδρεϊκότεροι” των Παπανδρέου, επιδεικνύοντας δήθεν ενδιαφέρον για την ιστορική οικία που συνδέεται με τη ζωή και τους αγώνες τριών πρωθυπουργών της Ελλάδας.

Φίλοι και γνωστοί, με συμβούλευσαν να αγνοήσω δημοσιεύματα – προϊόντα αρρωστημένης φαντασίας, που χωρίς αιδώ τιτλοφορούνται από γνωστά τσιτάτα, μεταξύ των οποίων το πλέον προσφιλές και “πιασάρικο”: “πωλείται το Καστρί”.

Όμως, επειδή η σιωπή τους μόνους που εξυπηρετεί είναι εκείνους που ενεργούν υπό το πρίσμα σκοπιμοτήτων, αποφάσισα να απαντήσω μόνο και μόνο για την αποκατάσταση της αλήθειας και με γνώμονα την αποφυγή της επιχειρούμενης συνειδητής εξαπάτησης των αναγνωστών, με όχημα την γκεμπελικής αντίληψης πρακτική “πες – πες, κάτι θα μείνει”.

Πολύ απλά: Η ιστορική οικία των Παπανδρέου, ούτε πωλήθηκε, ούτε πωλείται.

Επίσης, θα ήθελα να ενημερώσω όλους εκείνους που συνειδητά ψευδόμενοι επιχειρούν να με στοχοποιήσουν, ότι η απόφασή μου να ζω τη ζωή μου μακριά από τη δημοσιότητα, δεν αποκλείει σε καμία περίπτωση την υπεράσπιση της τιμής και της αξιοπρέπειάς μου με κάθε νόμιμο μέσο, στην περίπτωση κατά την οποία συνεχιστούν ανάλογα δημοσιεύματα».

in.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ