ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ Ο Κ. ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ

αγοραστοςΜπορεί ο Αύγουστος να είναι μήνας που προσφέρεται για ξεκούραση και για χαλάρωση, δεν φαίνεται να ισχύει το ίδιο και για τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστό ο οποίος ενόψει της έναρξης της νέας του θητείας στο τιμόνι της περιφέρειας προσπαθεί να δημιουργήσει μια ισχυρή ομάδα συνεργατών που θα αναλάβουν τις θέσεις των αντιπεριφερειαρχών.

Φυσικά ένα από τα στοιχεία που δίνει τη δυνατότητα περισσότερων ελιγμών στον κ. Αγοραστό είναι η αύξηση του αριθμού των θεματικών περιφερειαρχών από 3 σε 6, γεγονός που του δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει περισσότερους συμβούλους στη συγκεκριμένη θέση. Από εκεί και πέρα πρέπει να σημειωθεί ότι υπάρχει ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου, η Οικονομική Επιτροπή της περιφέρειας, η νέα αναπτυξιακή που αναμένεται να λειτουργήσει πολύ σύντομα, αλλά και η επιτροπή καινοτομίας.

Με όλα αυτά τα δεδομένα σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο νομός Λάρισας αναμένεται να έχει και πάλι δύο αντιπεριφερειάρχες, αλλά και τον πρόεδρο του περιφερειακού συμβουλίου.

Και ενώ για τη θέση του προέδρου πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι θα προταθεί και πάλι ο κ. Γρηγόρης Παπαχαραλάμπους δεν είναι βέβαιο τι θα γίνει με τους αντιπεριφερειάρχες και αν ο κ. Αγοραστός επιλέξει να αντικαταστήσει τους νυν αντιπεριφερειάρχες Χρ. Καλομπάτσιο και Μ. Μαμάρα ή αν θα ξεκινήσει τη νέα θητεία με τους νυν και θα επιλέξει να τους αντικαταστήσει στην πορεία.

Σε περίπτωση που αποφασίσει τώρα την αντικατάστασή τους πρέπει να επισημάνουμε ότι σαφές προβάδισμα έχουν οι παλιοί περιφερειακοί σύμβουλοι Κώστας Δεσπόπουλος και Θ. Παιδής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ