12ΧΡΟΝΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ 9ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ!

IIO12χρονο αγόρι μαχαίρωσε θανάσιμα ένα άλλο παιδί σε παιδική χαρά, και στη συνέχεια κάλεσε ήρεμα την αστυνομία και ζήτησε να πάει φυλακή.

Ο Jamarion Lawhorn (δεξιά) μαχαίρωσε τον Michael Connor Verkerke (αριστερά) ξαφνικά και χωρίς λόγο σε παιδική χαρά. Ο Lawhorn φέρεται να έβγαλε ένα μαχαίρι και να μαχαίρωσε τον εννιάχρονο τουλάχιστον τέσσερις φορές στην πλάτη.

Το τραυματισμένο αγόρι έτρεξε στο σπίτι του με τον μικρότερο αδελφό του Kameron. Πριν καταρρεύσει στη βεράντα του σπιτιού, είπε στον αδελφό του: “Αν μου συμβεί κάτι, δεν θα φταις εσύ. Θα σ ‘αγαπώ για πάντα. ”

Η οικογένεια προσπάθησε να σταματήσει την αιμορραγία και τον μετέφεραν εσπευσμένα στο νοσοκομείο, αλλά λίγο αργότερα πέθανε.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Lawhorn έτρεξε σε ένα γειτονικό σπίτι, όπου ζήτησε από τον ιδιοκτήτη Glen Stacy να δανειστεί το τηλέφωνό του.Το αγόρι, στη συνέχεια κάλεσε την αστυνομία, και σύμφωνα με τον κ Stacey, είπε: “Γεια σας. Μαχαίρωσα κάποιον. Παρακαλώ ελάτε να με πάρετε. Θέλω να πεθάνω. Δεν θέλω να είμαι σε αυτή τη γη πια. Παρακαλώ να με πάρετε. ”

Ο Lawhorn λέγεται ότι όταν η αστυνομία έφθασε στη σκηνή άρχισε να φωνάζει: «Γεια σας. Είμαι ακριβώς εδώ. Πάτε σε λάθος μέρος. ”

Στη συνέχεια περπάτησε με τα χέρια του έξω για να του βάλουν χειροπέδες, και φώναξε “επιτέλους”.

Η αστυνομία είπε ότι σχεδίαζε την επίθεση εδώ και ένα χρόνο γιατί -όπως δήλωσε- ήθελε να πάρει και κάποιον ακόμη μαζί του όταν πεθάνει κι αυτός. Είπε επίσης ότι ήθελε να πάει στη φυλακή ή να πεθάνει και ρώτησε αν κάποιος στη φυλακή θα μπορούσε να τον σκοτώσει. Επίσης δήλωσε ότι το έκανε γιατί είναι κακός και πάντα κάνει ηλίθια πράγματα, και μπαίνει συχνά σε μπελάδες.

Το αγόρι έκλαιγε και έτρεμε όταν εμφανίστηκε στο δικαστήριο όπου θα δικαστεί ως ενήλικας.

mirror.co.uk

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ