ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Ο ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΣ

ζεστηΣτους 36 βαθμούς Κελσίου θα φτάσει σήμερα ο υδράργυρος με τους ανέμους στα πελάγη να αγγίζουν μετά το μεσημέρι τα 6 μποφόρ. Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία σχεδόν σε όλη τη χώρα αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις τις θερμές ώρες της ημέρας στα ορεινά ηπειρωτικά, με πιθανότητα τοπικών βροχών στα κεντρικά και βόρεια ορεινά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 35 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 24 έως 36 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 20 έως 35 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 25 έως 32 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 25 έως 35 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και τοπικά στο Κεντρικό, Ανατολικό Αιγαίο, καθώς επίσης και στο Καρπάθιο Πέλαγος ισχυροί 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και πρόσκαιρα μέτριοι 5 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια αναμένεται στην Αττική. Η θερμοκρασία , σύμφωνα με το meteo.gr , θα κυμανθεί από 23 έως 36 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια και παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες-βορειοανατολικές διευθύνσεις στο Σαρωνικό ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και στα ανατολικά μέτριοι 5 μποφόρ και τοπικά στο Ν. Ευβοϊκό ισχυροί 6 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις τις θερμές ώρες στα ορεινά περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ