ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΥΓΙΕΙΝΗΣ, ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΟΥΡΟΥΝ … ΟΡΘΙΕΣ!

ΥΓΙΕΙΝΗΚι όμως, αυτό που δεν έχει προβλέψει η φύση, το προέβλεψε η βιομηχανία. Ενας πολύ σοφός και πρωτότυπος τρόπος για τις γυναίκες, ώστε να αποφεύγουν τις βρώμικες δημόσιες τουαλέτες, αλλά και τις διάφορες άβολες στάσεις κατά την ούρηση, είναι ένα μικρό αξεσουάρ, που επιτρέπει τώρα και σ’αυτές να ουρούν …όρθιες,

όπως και οι άνδρες και με τον τρόπο αυτό να αποφεύγουν λοιμώξεις και ασθένειες, που μεταδίδονται εύκολα από δημόσια ουρητήρια και τουαλέτες.

Προκειται για ένα μικρό οικολογικό gatzet τσέπης, μιας χρήσης που μπορεί οι γυναίκα να έχει πάντα μαζί της στην τσάντα της, όπως μία μικρή σερβιέτα. Θα μπορεί να το χρησιμοποιεί, λοιπόν, ανα πάσα στιγμή, χωρίς να πιέζει την ανάγκη της …για το σπίτι και χωρίς να είναι αναγκασμένη να κάνει ακροβατικά για να ανακουφιστεί.

Το αξεσουάρ δημιουργήθηκε από μια ομάδα στο Σαν Φρανσίσκο και έρχεται να δώσει λύση στο πρόβλημα με τρόπο που φαίνεται απλός, αν και δεν είμαστε σίγουροι ότι είναι αποτελεσματικός.

Το μικρό αυτό αξεσουάρ έχει το κατάλληλο μέγεθος για να χωράει ακόμη και σε μια τσέπη ενώ το μόνο που θα πρέπει να κάνει μια γυναίκα για να το χρησιμοποιήσει είναι να το ξετυλίξει και να το πιέσει στο κέντρο ώστε να πάρει ένα περίπου κωνικό σχήμα.

Το «Stand Up» εγγυάται αντοχή στην υγρασία ενώ παράλληλα έχει και οικολογική συνείδηση μιας και είναι κατασκευασμένο από βιοδιασπώμενο υλικό.

Αν θελήσετε να το δοκιμάσετε τότε το μόνο που απαιτείται είναι να ξοδέψετε 6$ για μια εξάδα, ενώ υπάρχουν πλέον πολλές εταιρίες που παράγουν παραλλαγές του ίδιου προϊόντος. Αν ενδιαφέρεστε για την αγορά τους, μπορείτε να κάνετε on line παραγγελία.

invitromagazine.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ