ΔΡΑΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΕΓΟ ΓΕΡΜΑΝΟ ΣΥΖΥΓΟΚΤΟΝΟ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

βαιςΣτον Γερμανό συζυγοκτόνο που είχε αποφυλακιστεί πριν από δύο περίπου χρόνια από τις ελληνικές φυλακές και έκτοτε ζούσε άστεγος στη Λάρισα επαιτώντας, ανήκει το πτώμα του άνδρα που βρέθηκε χθες σε διαμέρισμα της οδού Ογλ και για τη μεταφορά του στο νεκροτομείο

στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση λόγω της προχωρημένης σήψης και της δυσωδίας που ανέδυε.

Σαν ιστορία βγαλμένη από αστυνομικό θρίλερ η ζωή του 54χρονου Γερμανού Ρούντολφ Βάις έφτασε χθες στο τέρμα της με τραγικό τρόπο.

Ο 54χρονος είχε έλθει στη Λάρισα το 2001 μαζί με τη γυναίκα του και το ανήλικο παιδάκι τους αλλά μέσα σε παροξυσμό του, και προφανώς υπό την επήρεια αλκοόλ τη σκότωσε και έκρυψε το πτώμα της στη ντουλάπα του ξενοδοχείου που διέμειναν σπεύδοντας να εξαφανιστεί μαζί με το παιδάκι τους.

Το πτώμα της άτυχης γυναίκας εντοπίστηκε σε προχωρημένη σήψη από τους εργαζόμενους του ξενοδοχείου που ειδοποίησαν την αστυνομία η οποία συνέλαβε τον συζυγοκτόνο στην Αθήνα και τον οδήγησε στη δικαιοσύνη που τον καταδίκασε σε πολυετή κάθειρξη.

Ο συζυγοκτόνος αποφυλακίστηκε αφού συμπλήρωσε τον προβλεπόμενο χρόνο κράτησης και από τότε ζούσε στη Λάρισα κοιμόταν σε παγκάκια, επαιτούσε και τις πιο πολλές φορές έβρισκε ένα πιάτο φαγητό στα συσσίτια της  Μητρόπολης.

Εν τω μεταξύ είχε και τη στήριξη του Τυρναβίτη οδοντίατρου Ανδρέα Κουτίνα, ο οποίος είναι πρόεδρος του Συλλόγου συμπαράστασης κρατουμένων-αποφυλακισθέντων και πασχόντων ατόμων «Ο Κυρηναίος» και τον γνώριζε από τις συνεχείς επισκέψεις του στις φυλακές Λάρισα, όπου παρείχε δωρεάν στους κρατούμενους τις οδοντιατρικές του υπηρεσίες.

Εχοντας διαλύσει τη ζωή του, ο θάνατός του από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, μάλλον μοιάζει με λύτρωση για τον ίδιο, ενώ τραγική ειρωνεία είναι το γεγονός ότι και το πτώμα του όπως και αυτό της συζύγου του, που ο ίδιος δολοφόνησε, εντοπίστηκαν λόγω προχωρημένης σήψης.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ