ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΥΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΣΕ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

βιλαΚάτι παραπάνω από εξοργιστική είναι η στάση όλων εκείνων, που θέλουν να ονομάζονται δημοσιογράφοι, στα μεγάλα κανάλια των Αθηνών, όταν μιλούν για τον ΕΝΦΙΑ, το μόνο που ξέρουν να πουν, είναι ότι υπάρχει αδικία σε βάρος των κληρονόμων μεγάλης ακίνητης περιουσίας σε πολύ ακριβές περιοχές της χώρας και ειδικά της πρωτεύουσας.

Ολα αυτά τα γαϊδούρια που δεν έριξαν ούτε μια ματιά στον πόνο των εκατομμυρίων πολιτών, που καλούνται να ματώσουν για να πληρώσουν, έστω και τα 500 ευρώ, για περιουσίες μηδενικής αξίας ή για την πρώτη τους κατοικία, σε όλη τη χώρα, ακόμη και αν είναι άνεργοι, ως πιστά σκυλάκια των αφεντικών τους, που διαθέτουν τις μεγάλες περιουσίες σε πανάκριβες περιοχές της χώρας, σήκωσαν σημαία αντίστασης, έχοντας ως συμπαραστάτες τον πρόεδρο της ΠΟΜΙΔΑ κ. Παραδιά αλλά και πολιτικούς νάνους όπως ο νυν υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος ή ο υφυπουργός Ανάπτυξης Γ. Γιακουμάτος, οι οποίοι αν και ψήφισαν τον ΕΝΦΙΑ, τώρα θυμήθηκαν ότι έχει αδικίες σε βάρος των πλουσίων και ειδικά των Αθηναίων, που είναι και ψηφοφόροι τους. Μάλιστα ρίχνουν ανάθεμα οπουδήποτε εκτός από τους ίδιους και τους υπουργούς της κυβέρνησης ΣαμαροΒενιζέλου που στηρίζουν.

Αλλά φταίμε εμείς που πατάμε το κουμπί του τηλεκοντρόλ και τους δίνουμε καθημερινά δύναμη. Αν τους αγνοήσουμε και τους αφήσουμε να κάνουν μόνοι τους την άθλια προπαγάνδα υπέρ των αφεντικών τους, τότε είναι βέβαιο ότι θα δουν τη γη να χάνεται κάτω από τα πόδια τους.

Ας το κάνουμε λοιπόν…

Γιάννης Παιδής

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ