ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο Μ. ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙ;

χαρακοTη διαμεσολάβηση του Πατριάρχη Μόσχας, κ.κ. Κύριλλου, προκειμένου να εξαιρεθούν τα ελληνικά αγροτικά προϊόντα από το εμπάργκο της Ρωσίας στις χώρες-μέλη της ΕΕ, ζητεί ο βουλευτής της ΝΔ, Μάξιμος Χαρακόπουλος και προς τον σκοπό αυτό απέστειλε επιστολή στον αρχιεπίσκοπο Αθηνών, κ.κ. Ιερώνυμο, με την οποία ζητεί την παρέμβασή του.

Αν μη τι άλλο πρόκειται για μια άνευ προηγουμένου πολιτικάντικη ενέργεια που βάζει στο παιχνίδι και τη σεβάσμια μορφή του αρχιεπισκόπου σε μια προσπάθεια όχι να δοθεί λύση στο πρόβλημα αλλά για να κερδίσει ο Λαρισαίος πολιτικός εντυπώσεις και γιατί όχι ψήφους στις εκλογές που έρχονται.

Ξεχνά φαίνεται ο κ. Χαρακόπουλος ότι ανήκει στην κοινοβουλευτική ομάδα του κυβερνώντος κόμματος και αν θέλει πραγματικά να προσφέρει κάποιες υπηρεσίες αυτό μπορεί να γίνει μέσα από τη συγκρότηση μετώπου βουλευτών που θα απαιτήσει από το δίδυμο Σαμαρά – Βενιζέλου να αναζητήσουν μέσα από την Ε.Ε. λύση στο πρόβλημα το οποίο η ίδια η Ε.Ε. δημιούργησε με τις πολιτικές της και τις κυρώσεις προς τη Ρωσία.

Αντί να στέλνει επιστολές στον αρχιεπίσκοπο θα είναι καλύτερο και πιο πολιτικό να απειλήσει μαζί με συναδέλφους του ακόμη και με πτώση της κυβέρνησης σε περίπτωση που δεν εισακουστεί το αίτημα για αλλαγή της στάσης της Ε.Ε. απέναντι στη Ρωσία γιατί αυτό απαιτεί το συμφέρον της χώρας και του λαού.

Όλα τα άλλα είναι ανέξοδοι λεονταρισμοί παρόμοιοι με αυτούς που έκανε για το γάλα.

Γιάννης Παιδής

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ