ΤΙ ΛΕΕΙ Ο Δ. ΚΟΛΤΣΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εξαπολύει επίθεση σε βουλευτές και σε στελέχη του κόμματος

κολτσιδαςΕπιβεβαιώνει πλήρως το ρεπορτάζ του paidis.com για διαγραφή του από τη Χρυσή Αυγή ο πολιτευτής της Δημήτρης Κολτσίδας, μιλώντας για το ίδιο θέμα στον δημοσιογράφο της «Ε» Δημήτρη Βάλλα. Σε δήλωσή του ο Δ. Κολτσίδας αναφέρει:

«Το είχα μάθει, θα μας πει, από διάφορους συναγωνιστές και όταν το πράγμα σχεδόν επισημοποιήθηκε μου τηλεφώνησαν από την Αθήνα, και μου ανακοίνωσε τη διαγραφή μου ένα μέλος του πειθαρχικού οργάνου.

Μου είπε δηλαδή ότι αποφασίστηκε η διαγραφή μου χωρίς να μου εξηγήσει τους λόγους. Δεν μου έχει αποσταλεί κάποιο επίσημο έγγραφο, ούτε μου ζητήθηκε κάποια απολογία όπως θα έπρεπε.

Προφανώς, από ό,τι καταλαβαίνω, κάπου φαίνεται ότι ενόχλησα…

Δηλαδή, πιθανόν, να έπαιξαν κάποιο ρόλο οι δύο επιστολές που έστειλα στο κόμμα και που θα στις δώσω αργότερα με θέσεις και προτάσεις που πρέπει να διέπουν τους βουλευτές του κόμματος.

Όπως, να μην κάνουν χρήση των ευεργετημάτων τους, να μην αμείβονται με ποσά άνω των 2.000 ευρώ, να μην έχουν βουλευτικά αυτοκίνητα κ.ά.

Ακόμα ζήτησα να αποδοθούν ευθύνες σε όσους έφεραν στο κόμμα ανθρώπους που αποδείχθηκαν κατώτεροι των περιστάσεων…»

Σε άλλο σημείο επισημαίνει:

«Κοίταξε, για να μην λέμε πολλά, είναι σαφές ότι κάποιοι δεν με ήθελαν υποψήφιο στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, γιατί θα γινόμουν μέτρο σύγκρισης και οι θέσεις μου περί προνομίων και αποδοχών δεν θα γίνονταν αποδεκτές…

Πρεπει να γνωρίζει ο ελληνικός λαός ότι πολλοί βουλευτές της Χ.Α. μένουν ακόμα και σε βίλες σε Πεντέλη και Κολωνάκι ενώ υπάρχει και βουλευτής που μετέχει σε 70 επιτροπές όπου η αμοιβή είναι 150 ευρώ την ώρα…»

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ