8ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΤΑ …ΑΖΗΤΗΤΑ

nosokomeioΣτα …αζήτητα βρίσκεται από χθες το βράδυ ένα 8χρονο κοριτσάκι, που μάζεψαν αστυνομικοί από τους δρόμους και σήμερα το μεσημέρι μετέφεραν στο Νοσοκομείο Βόλου για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Ήδη υπάρχει συνεννόηση με τις εισαγγελικές αρχές και ιδρύματα όπως το «Χαμόγελο του Παιδιού» για τη μεταφορά του.

Το κοριτσάκι που είναι από τη Ρουμανία βρέθηκε χθες το βράδυ να περιπλανιέται μόνο στους δρόμους του Βόλου και αστυνομικοί το μάζεψαν και το μετέφεραν στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, όπου διανυκτέρευσε, ενώ σήμερα, μετά τις 15.30 το μεσημέρι, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Διασταυρωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι το παιδάκι δήλωσε ότι έχει γονείς, αλλά, μέχρι στιγμής, δεν έδειξαν κανένα ενδιαφέρον για την τύχη του, οπότε στην εισαγγελία υπάρχει σκέψη να σταλεί σε κάποιο ίδρυμα για παιδιά, για να μεγαλώσει σωστά.

Το κοριτσάκι υποβάλλεται σε ιατρικές εξετάσεις στην Παιδιατρική Κλινική και φυλάσσεται από αστυνομικό, για να μην πάρει και πάλι τους δρόμους, ενώ υπάρχει ήδη επαφή με ιδρύματα για παιδιά όπως το «Χαμόγελο του Παιδιού», προκειμένου να μεταφερθεί το κοριτσάκι.

magnesianews.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ