ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΤΗΝ ΑΝΗΛΙΚΗ ΚΟΡΗ ΤΗΣ

σύλληψηΣυνελήφθη χθες το απόγευμα στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, η 23χρονη Ρουμάνα, η οποία εγκατέλειψε την ανήλικη κόρη της στο Βόλο την οποία περιμάζεψαν αστυνομικοί και οδήγησαν στο νοσοκομείο. Σε βάρος της μητέρας σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της έκθεσης.

Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε από την αστυνομική έρευνα, η 23χρονη εγκατέλειψε προχθές (12-08-2014) το μεσημέρι στην πόλη του Βόλου την ανήλικη κόρη της, ηλικίας 9 ετών, εκθέτοντάς την και καθιστώντας την κατ’ αυτόν τον τρόπο αβοήθητη.

Το ανήλικο κορίτσι βρέθηκε περιπλανώμενο στο κέντρο της πόλης, τις πρώτες πρωινές ώρες χθες (13-08-2014) από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Βόλου, ενώ μετά από εισαγγελική παραγγελία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις, όπου και φιλοξενείται.

Οι έρευνες των αστυνομικών για τον εντοπισμό της μητέρας της ήταν επισταμένες, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα την άμεση σύλληψη της.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ