ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΠΛΟΥ ΦΟΝΙΚΟΥ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Οικονομικές διαφορές το κίνητρο

376Ένας 19χρονος συνελήφθη και ένας συνομήλικός του αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ. για το διπλό φονικό που αποκαλύφθηκε την Τρίτη στην περιοχή της Μεσσηνίας. 


Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, τα δύο θύματα μετά από νυχτερινή διασκέδαση είχαν ραντεβού με τους δύο φίλους τους, από γυμναστήριο της Καλαμάτας, για συναλλαγή που σχετίζονταν με προμήθεια αναβολικών και συμπληρωμάτων διατροφής. 

Στη διάρκεια της συνάντησης υπήρξαν διαπληκτισμοί, αφού τα θύματα φέρεται να είχαν πάρει προκαταβολή μερικών εκατοντάδων ευρώ για να τους παραδώσουν αναβολικά και δεν το είχαν πράξει. Έτσι ο ένας εκ των δραστών χρησιμοποίησε την οικογενειακή καραμπίνα και τους σκότωσε.

Νωρίτερα

Νεκροί με πολλαπλά τραύματα από σφαίρες κυνηγετικού όπλου ανασύρθηκαν από χαράδρα, στη δυτική Μάνη, οι δύο νεαροί άνδρες, οι σοροί των οποίων είχαν εντοπιστεί από το βράδυ της Τρίτης. Οι δύο άνδρες είχαν εξαφανιστεί από τα ξημερώματα της Τρίτης, όταν έφυγαν από μπαρ της Καρδαμύλης για να πάνε στην Καλαμάτα, όπου δεν έφτασαν ποτέ.

Ο 25χρονος και ο 26χρονος, ενώ βρίσκονταν σε νυχτερινό μαγαζί, ειδοποίησαν τις φίλες τους ότι θα φύγουν για λίγη ώρα και ότι θα επιστρέψουν αργότερα. Όταν οι κοπέλες αντιλήφθηκαν ότι οι νεαροί είχαν αργήσει ειδοποίησαν για την εξαφάνισή τους.

Στη συνέχεια, ξεκίνησαν έρευνες, που κατέληξαν στον εντοπισμό των σορών των δύο ανδρών σε χαράδρα της δυτικής Μάνης.

news.in.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ