ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΔΡΑΣΤΗΣ – ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

6O7Παραδόθηκε και ο δεύτερος δράστης, της διπλής δολοφονίας στη Μάνη τα ξημερώματα της Πέμπτης, ο οποίος παρουσιάστηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνσης Μεσσηνίας και ομολόγησε όλα όσα έγιναν το βράδυ της περασμένης Τρίτης.

Εξηγώντας τα κίνητρα της δολοφονίας, ανέφερε και ο ίδιος ότι ήταν οικονομικά και συγκεκριμένα ένα χρέος μόλις 800 ευρώ για αναβολικά χάπια τα οποία είχαν προπληρώσει στα θύματα αλλά δεν τα είχαν παραλάβει.

Όπως έγινε γνωστό ο ένας από τους δύο 19χρονους είναι γόνος γνωστής οικογένειας της Μεσσηνίας ενώ το όπλο του εγκλήματος ανήκει στη μητέρα ενός εκ των δραστών.
Ο πρώτος δράστης μεγάλωσε στην ευρύτερη περιοχή αλλά κατοικεί στην Καλαμάτα ενώ ο δεύτερος είναι μόνιμος κάτοικος Κάμπου Αβίας.

Την ίδια ώρα εξετάζεται και η πιθανή εμπλοκή και άλλων ατόμων στην ενέδρα και τη δολοφονία, κανένας από τους οποίους δεν είναι πάνω από 21 ετών.

Τέλος, οι Αρχές βρήκαν το σκουτεράκι με το οποίο είχαν μεταβεί οι δύο φίλοι στην Καρδαμύλη, περίπου δέκα χιλιόμετρα μακριά από το σημείο όπου βρέθηκαν οι σοροί τους. Πιθανότατα αυτό είναι και το μέρος όπου στήθηκε η ενέδρα θανάτου, καθώς, στο σημείο έχουν βρεθεί και κηλίδες αίματος.

kontranews.gr

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com