Τ. ΚΟΥΙΚ: ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ

κουικΣυνεχίζοντας το θερινό πρόγραμμα των περιοδειών του, μετά την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, ο Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ, έφτασε στο Βόλο, όπου είχε συνάντηση συνεργασίας στο πολιτικό της γραφείο με την Αν. Γραμματέα της Κ.Ο. του Κινήματος και Τομεάρχη Εσωτερικών και Δικαιοσύνης Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Βασικό θέμα συζήτησης ήταν το «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο, στο οποίο η Βουλευτής Μαγνησίας θα είναι εισηγήτρια και για το οποίο ο Τέρενς Κουίκ, ως ΑΜ-Θ Περιφερειακός Σύμβουλος της προσκόμισε σωρεία ψηφισμάτων διαμαρτυριών ποντιακών σωματείων, ενώσεων και Ομοσπονδιών, από τους νομούς της Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης.

Μετά τη συνάντησή τους οι δύο Βουλευτές έκαναν την εξής κοινή δήλωση:

«Η σημερινή συνεργασία μας, ασφαλώς δεν είναι η πρώτη και έγινε στα πλαίσια της ομαδικής δουλειάς που κάνουμε συνεχώς τα κοινοβουλευτικά στελέχη των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, με συνέπεια στον αγώνα μας απέναντι σε μία ανεπιθύμητη κυβέρνηση η οποία νομοθετεί τερατουργήματα σε βάρος του ελληνικού λαού.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησής μας, πληροφορηθήκαμε την απόσυρση του αντιρατσιστικού από το Β’ Θερινό Τμήμα και μετάθεσης του για το Γ’!

Αυτό δείχνει για μια ακόμα φορά την προχειρότητα και την ανευθυνότητα της συγκυβέρνησης ΝΔ – ΠΑΣΟΚ στο νομοθετικό της «έργο». Και εν προκειμένω και την επικίνδυνη διαχείρισή της σε κορυφαία ζητήματα όπως αυτό της Γενοκτονίας.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ζητάμε το αντιρατσιστικό να έρθει στην Ολομέλεια της Βουλής, ώστε ΟΛΟΙ να αναλάβουν τις ευθύνες τους».

Στη Φθιώτιδα

Αύριο Σάββατο (23/8/2014) ο Εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Τέρενς Κουίκ θα περιοδεύσει στη Φθιώτιδα. Στις 10:00 θα επισκεφθεί το σεισμόπληκτο Ρεγκίνι και στις 11:30 το… φορτηγόπληκτο Προσκυνά, για το οποίο πρόσφατα κατέθεσε Ερώτηση στη Βουλή, με θέμα την επικίνδυνη διέλευση φορτηγών και γενικώς βαρέων οχημάτων, προκειμένου να αποφύγουν τα διόδια της Εθνικής Οδού.

Ο Τέρενς Κουίκ θα επιστρέψει το βράδυ στην Αθήνα, με επόμενο άμεσο προορισμό τη Λέσβο που περιλαμβάνεται στους νομούς της κοινοβουλευτικής του ευθύνης.