ΟΙ CRIME SWING INVESTIGATION ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΟ TONY

posterΟι Crime Swing Investigation επιστρέφουν για μια και μοναδική εμφάνιση, άκρως ανανεωμένοι και καλοκαιρινοί αυτή την Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014, στο TONY (Ανδρούτσου 6, Παλιατζίδικα)

Η ιδέα των Crime ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2009 . Τα μέλη της συμμορίας είναι η Χριστίνα Άρτεμις Παππά στα φωνητικά, ο Θεοδόσης Κοσμίδης στην κιθάρα, ο Κώστας Πατσιώτης στο κόντρα μπάσο και ο Χρήστος Κωνσταντινίδης πίσω από τα τύμπανα. Η συμμορία σουινγκάρει επικίνδυνα και δουλέυει το γκάζι και το φρένο με απίστευτη μαεστρία!

Βασίζονται με εκπληκτικό τρόπο σε τραγούδια περασμένα που επανέρχονται σήμερα πιο επίκαιρα από ποτέ! Ακριβώς έναν αιώνα πριν ξεκινούσε το ρεύμα της Jazz και πλέον εξαπλώνεται ανά τον κόσμο μανιωδώς σαν ιός. Όχι μόνο η Jazz, αλλά, και η ατμόσφαιρα που την περιβάλλει, ο χορός, η αισθητική ακόμα και το ηθικό κομμάτι της εποχής που περιελάμβανε μια αθωότητα παιδική. Μια ελευθερία! Η jazz, είναι ελευθερία και τώρα περισσότερο από ποτέ υπάρχει ανάγκη για την ελευθερία αυτή…

Έχοντας στο ενεργητικό τους δεκάδες εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές και θέατρα ανα την Ελλάδα, συμμετοχές σε φεστιβάλ μουσικής και χορού καθώς και σημαντικά supports, προσκαλούν και προκαλούν τον ακροατή με ένα ευφάνταστο  ρεπερτόριο καθώς και τις νέες δικές τους συνθέσεις.

Σε μια εγκληματική εποχή τα πιο διαβόητα εγκλήματα είναι εγκλήματα πάθους και το πάθος για τη μουσική είναι ο λόγος που οι Crime Swing Investigation βγαίνουν στη παρανομία…με δικά τους κομμάτια αλλά και μαζί με την Ella, την Εdith, το Django, το Σπάρτακο, το Χιώτη και άλλους πολλούς, είναι εδώ για να πάρουν εκδίκηση για τα τραγούδια του χτες, μέσα απ τα οποία είναι πλέον ξεκάθαρο, ότι η Ιστορία επαναλαμβάνεται.

Είσοδος Ελεύθερη

Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014 | 21.00

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com