ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΤΟΛΕΣ

αξιωματικοιΑξιωματικοί δεν έχουν να αγοράσουν ούτε τα προβλεπόμενα για τις στολές τους. Πρόσφατα γράφαμε για το λευκό μπλουζάκι των 6 ευρώ που δεν μπορούν να προμηθευτούν. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Όπως μας πληροφορεί η ΠΟΕΣ μέσω εγγράφου που έστειλε στον Α/ΓΕΣ αξιωματικοί διαμαρτύρονται για το κόστος της “ζώνης λεόντων”! Το κόστος της; Από 80 έως 90 ευρώ!

Κε Αρχηγέ.

Με το σχετικό καθορίσθηκε ότι, από την 1η Ιανουαρίου 2015, θα φέρεται υποχρεωτικά, πλέον, από όλους τους Αξκούς του Στρατού Ξηράς, με τις στολές υπ ́

αριθμ. 2, 3 και 3α (πλην της στολής υπ ́ αριθμ. 1), ζώνη ανάρτησης ξίφους (γνωστή και ως «ζώνη λεόντων» λόγω της παραστάσεως που φέρει στην αγκράφα).

Όπως μας γνώρισαν αρκετοί Αξκοί του Στρατού Ξηράς, μέλη των Περιφερειακών Ενώσεων, δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να προμηθευτούν από το ελεύθερο εμπόριο το παραπάνω απάρτιο στολής, καθόσον από έρευνα αγοράς στην οποία προέβησαν το κόστος της κυμαίνεται από ογδόντα ευρώ (80,00 €) έως ενενήντα ευρώ (90,00 €), αλλά και ούτε τους έχει χορηγηθεί από την Υπηρεσία τέτοιο, και τείνουν να υποπέσουν σε πειθαρχικό παράπτωμα παραποίησης στολής.

Κατόπιν τούτου παρακαλούμε όπως εξετάσετε τη δυνατότητα χορηγήσεως του εν λόγω απαρτίου σε όλους τους Αξκούς του ΣΞ και αναστολής της υποχρεωτικότητας του φέρειν, μέχρι τη χορήγησή του”.

onalert.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ