ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΔΕΘ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ

ΠΑΜΕΗ Γραμματεία Λάρισας του ΠΑΜΕ, οργανώνει την συμμετοχή στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, το Σάββατο 6 Σεπτέμβρη, στις 6 το απόγευμα, στην Πλατεία Αριστοτέλους, με αφορμή τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού για τη συνέχιση και κλιμάκωση της ολομέτωπης επίθεσης ενάντια στους εργαζόμενους και τα φτωχά λαϊκά στρώματα.

Για το σκοπό αυτό καλεί σε μαζική συμμετοχή τον εργαζόμενο λαό για να διατρανώσει την αντίθεσή του στην αντιλαϊκή πολιτική της συγκυβέρνησης και να απαντήσει αγωνιστικά στην άγρια επίθεση που δέχεται με τα μέτρα για το Ασφαλιστικό, τη συνέχιση της φοροεπιδρομής στα λαϊκά εισοδήματα, τις περικοπές σε Παιδεία, Υγεία – Πρόνοια, την πλήρη κατάργηση της δυνατότητας υπογραφής ΣΣΕ, την απελευθέρωση των απολύσεων, τις ιδιωτικοποιήσεις στρατηγικών τομέων, την κατάργηση της κυριακάτικης αργίας, το δραστικό περιορισμό της συνδικαλιστικής δράσης, τη συμμετοχή της Ελλάδας στις ενδοϊμπεριαλιστικές διαμάχες.

Τα λεωφορεία του ΠΑΜΕ θα αναχωρήσουν από τη Λάρισα στις 3 το μεσημέρι, απο το τέρμα της οδού Βενιζέλου, κάτω από τον Αγ. Αχίλλειο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ