ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ ΣΤΟΝ ΑΠ. ΧΟΝΔΡΟΝΑΣΙΟ

χονδρονασιοςΕφυγε χθες από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών ο γνωστός αυτοδιοικητικός και ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, προσωπικός φίλος του Ανδρέα Παπανδρέου Απόστολος Χονδρονάσιος, ο οποίος για περίπου 5 δεκαετίας ασχολούνταν με την αυτοδιοίκηση.

Ο Απόστολος Χονδρονάσιος, άνθρωπος με διάθεση για προσφορά μέχρι τα βαθιά του γεράματα πρωτοεκλέχθηκε κοινοτικός σύμβουλος Νίκαιας το 1960, ενώ από το 1964 μέχρι και το 1982 διατέλεσε κοινοτάρχης Νίκαιας με μόνη διακοπή την 7 ετία της Χούντας όταν και εκδιώχθηκε για τα δημοκρατικά του φρονήματα.

Το 1982 υπήρξε προσωπική επιλογή του Ανδρέα Παπανδρέου για τη θέση του νομάρχη Γρεβενών, ενώ λίγο αργότερα και πα΄λι με απόφαση του Ανδρέα Παπανδρέου τοποθετείται έπαρχος Νάξου.

Το 1994 εκλέγεται νομαρχιακός σύμβουλος Λάρισας και ορίζεται από τον Γιάννη Φλώρο αντινομάρχης Πρωτογενούς Τομέα. Το 1998 εκλέγεται εκ νέου νομαρχιακός σύμβουλος και γίνεται και πάλι αντινομάρχης μέχρι και το 2002.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 6 το απόγευμα στον Ιερό Ναό του Αγίου Χαραλάμπους στη Νίκαια.

ΨΗΦΙΣΜΑ

Εν τω μεταξύ το  Περιφερειακό  Συμβούλιο  Θεσσαλίας με  αφορμή  την  αναγγελία  του  θανάτου του  Απόστολου  Χονδρονάσιου πρώην αντινομάρχη Λάρισας αποφάσισε:

-Να  εκφράσει  τα  συλλυπητήρια  του  στην  οικογένεια  του  εκλιπόντος

-Να  καταθέσει  στεφάνι  στη  σωρό  του

-Αντιπροσωπεία  του να  παραβρεθεί στη εξόδιο ακολουθία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ