ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ 1.854 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΠΥΣΠΕ ΣΕ ΠΥΣΠΕ ΜΕ ΜΟΡΙΑ

αποσπασειςΟι αιρετοί του ΠΥΣΠΕ Βασίλης Παληγιάννης και Δημήτρης Μπράτης κοινοποίησαν την πρόταση του ΚΥΣΠΕ, για τις αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ σχολικού έτους 2014-2015, με μοριοδότηση. Η πρόταση για να τεθεί σε ισχύ πρέπει να πάρει υπογραφή από την ηγεσία του υπουργείου παιδείας.

Με αφορμή την ανακοίνωση της πρότασης οι αιρετοί επισημαίνουν τα εξής:

“Η πολιτική ηγεσία του υπ. παιδείας τήρησε τις δεσμεύσεις της προς το ΚΥΣΠΕ και δεν έκανε καμία παρέμβαση στα κενά που απέστειλαν οι Δ/νσεις Π.Ε. στο ΚΥΣΠΕ. Οι συνάδελφοι που δεν πήραν απόσπαση έχουν δικαίωμα να υποβάλουν αίτηση επανεξέτασης.

Όσοι επίσης έχουν οποιαδήποτε αμφισβήτηση (για τη μοριοδότησή τους κτλ) μπορούν να υποβάλλουν ένσταση η οποία θα εξεταστεί από το ΚΥΣΠΕ.

Μετά και τις ανακλήσεις που έγιναν ο συνολικός αριθμός των αιτήσεων που εξετάστηκαν ανήλθε στις 4.104 . Από αυτές ικανοποιήθηκαν οι 2.682 ποσοστό 65,35%

Επισημαίνουμε, πως οι αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ δεν δημιουργούν κανένα απολύτως πρόβλημα στη λειτουργία των σχολείων, αφού οι συνάδελφοι που μετακινούνται καλύπτουν κενές θέσεις σχολείων άλλων περιοχών”.

Για να δείτε τα ονόματα των εκπαιδευτικών που παίρνουν απόσπαση πατήστε ΕΔΩ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ