ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΑφού το αίτημά  τους για αναβολή της εκδήλωσης δεν έγινε αποδεκτό, Ηρώ Διώτη και Στάθης Ντούρος αποχώρησαν χωρίς να ορκιστούν, ενώ με δηλώσεις τους κατήγγειλαν τη στάση της αστυνομίας αλλά και τον Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό.

Εκφράζοντας τη λύπη και τον αποτροπιασμό του αποχώρησε δίχως καν να μπει στην αίθουσα του Ωδείου και ο νέος δήμαρχος Λαρισαίων, Απόστολος Καλογιάννης.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΗΡΩ ΔΙΩΤΗ: Υπάρχει τεράστια πολιτική ευθύνη αλλά και ευθύνη της αστυνομίας για τα σημερινά έκτροπα.Χτύπησαν ανυπεράσπιστους πολίτες και την ίδια μου τη μάνα. Ορκωμοσία με τα ΜΑΤ δεν γίνεται και γι’αυτό αποχωρούμε.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΣΤΑΘΗΣ ΝΤΟΥΡΟΣ: Ο Μπαλτάκος ζει και αναπνέει στο πρόσωπο του Αγοραστού στο Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας. Η Αριστερή Παρέμβαση δεν συμμετέχει και καλεί όποιον έχει τσίπα να μην ορκιστεί μπροστά σε μασκοφόρους αστυνομικούς και χρυσαυγίτες.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΑΠΟΣΤ. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ: Λυπάμαι ειλικρινά για την πόλη.Σήμερα έγινε μάχη κατά των πολιτών.Ολοι θα έπρεπε να είναι σήμερα εδώ ώστε ο φασισμός να μας βρει απέναντί του.Αποχωρώ και φυσικά δεν συμμετέχω σε μια τέτοια εκδήλωση.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΓΟΡΑΣΤΟΥ

Για κομματικά παιχνίδια έκανε λόγο στις δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Κ.Αγοραστός, ο οποίος αναφερόμενος σε καταγγελία της Ηρούς Διώτη για οπαδούς της Χ.Α που εισήλθαν στην αίθουσα του Ωδείου έκανε λόγο για φίλους, συγγενείς και εκλεγμένους περιφερειακούς συμβούλους για να διαψευσθεί όμως πανηγυρικά αφού με την έναρξη της τελετής δεκάδες οπαδοί της Χ.Α τον διέκοψαν με αποδοκιμασίες και συνθήματα υπέρ Ηλιόπουλου και Χ.Α, ενώ ιδιαίτερα εριστική ήταν η σύζυγός του η οποία δεν δίστασε να καταφερθεί κατά πάντων στην αίθουσα. Όσο για τον υπόδικο σύζυγο έδινε τη δική του παράσταση … επί σκηνής έχοντας αγκαλιά την κόρη τους!!

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ