ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΣΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σχολιάστηκε από τον Απ. Καλογιάννη η απουσία του Κ. Αγοραστού από την εκδήλωση

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΣε εορταστική ατμόσφαιρα αλλά και υπό το βάρος των χθεσινών γεγονότων πραγματοποιήθηκε σήμερα στο ΔΩΛ η τελετή ορκωμοσίας του νέου δημοτικού συμβουλίου Λάρισας. «Η αυτοδιοίκηση περνάει ότι ακριβώς περνάνε και τα σπίτια μας. Ο αγώνας μας λοιπόν είναι αγώνας για να πατήσει η Τ.Α στα πόδια της.

Σήμερα  είναι μια ξεχωριστή μέρα, μέρα γιορτής της Δημοκρατίας και της αυτοδιοίκησης δεν είναι ώρα για δηλώσεις. Προχωράμε με σύνθημα “όλα στους πολίτες- όλα για τους πολίτες” και στόχο την αναβάθμιση του πρώτου πολιτικού οργάνου της πόλης».

Με τα λόγια αυτά και καταχειροκροτούμενος από το ακροατήριο ενός ασφυκτικά γεμάτου Ωδείου πραγματοποιήθηκε η ομιλία του νέου δημάρχου Λαρισαίων κ. Απόστολου Καλογιάννη, ο οποίος επανέλαβε τη θέση του πως το γραφείο του θα είναι πάντα ανοιχτό για όλους αν και όπως συνέχισε χαριτολογώντας «… δύσκολα θα με βρείτε εκεί γιατί θα είμαι στις λαϊκές συνελεύσεις σε όλη την πόλη».

Ακολούθησε η ορκωμοσία των μελών του νέου δημοτικού συμβουλίου ενώ ορισμένοι από αυτούς έδωσαν πολιτικό όρκο. Εκ μέρους της Λαϊκής Συσπείρωσης οι κ.κ. Λαμπρούλης και Κρίκκης ορκίστηκαν χωριστά «… να υπερασπίζονται τα δικαιώματα του λαού και μόνο του λαού».

Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

Δεν πέρασε όπως ήταν φυσικό ασχολίαστη η απουσία από την τελετή  του Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού για τον οποίο ο Απόστολος Καλογιάννης δήλωσε τα εξής:Η απουσία μου από τη χθεσινή εκδήλωση δεν είχε προσωπικά χαρακτηριστικά .Προσήλθα στο χώρο και βρέθηκα μπροστά σε αλυσίδες, κλειδωμένες πόρτες, δακρυγόνα και γκλόμπς. Ένα είναι σίγουρο, οι αρμόδιοι έπρεπε να κάνουν καλύτερα τη δουλειά τους. Τιμώ το Περιφερειακό Συμβούλιο και είμαι σίγουρος πως θα συνεργαστούμε».

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ