Σ. ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ: ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΕ «ΜΑΥΡΑ» ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

ΡΟΝΤΟΥΛΗςΔιαφάνεια στη λειτουργία του δήμου με άμεση δημοσιοποίηση της λίστας με τα ονόματα όλων όσων εργάστηκαν ή συνεχίζουν να εργάζονται χωρίς κάποια σύμβαση (μαύρα) στο δήμο Τυρνάβου, αν όντως αυτή υπάρχει,

ζητά ο επικεφαλής της παράταξης «Δράση Πολιτών» Στ. Ροντούλης, υποστηρίζοντας ότι θα πρέπει να μπει τάξη στη λειτουργία του δήμου και το κυριότερο να γνωρίζουν τόσο οι δημότες όσο και το σύνολο του δημοτικού συμβουλίου τι ακριβώς γίνεται και πόσες είναι οι υποχρεώσεις του δήμου απέναντι σε αυτή την ειδική ομάδα εργαζομένων.

Ο κ. Ροντούλης καλεί το νέο δήμαρχο Παναγιώτη Σαρχώση να προχωρήσει άμεσα σε δημοσιοποίηση αυτής της λίστας αποδεικνύοντας ότι δεν έχει καμία διάθεση απόκρυψης στοιχείων ή συναλλαγής με την απερχόμενη δημοτική αρχή.

Όπως πληροφορηθήκαμε ο κ. Ροντούλης γίνεται συχνά δέκτης αιτημάτων από εργαζόμενους ή προμηθευτές για αποπληρωμή οφειλών, οι οποίοι τον ενημέρωσαν για την ύπαρξη λίστας με ονόματα εργαζόμενων με μαύρα.

Με αφορμή αυτό ο κ. Ροντούλης αναφέρει: «Εάν υπάρχει η λίστα θα πρέπει άμεσα να δημοσιοποιηθεί γιατί κανένας δεν μπορεί να κάνει παιχνίδια με δημοτικό χρήμα.

Η «Δράση Πολιτών» θα διασφαλίσει την ορθή και νόμιμη διαχείριση του δημοτικού χρήματος, ευελπιστώντας ότι αυτός είναι και ο στόχος της νέας δημοτικής αρχής».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ