ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΣΩΜΑΤΕΙA ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ Σ/Μ ΛΑΡΙΣΑ

Ανακοίνωση – καταγγελία της σωματειακής επιτροπής των εργαζομένων

σμ λάρισαΕνοχλημένοι οι εργοδότες των Σ-Μ Λάρισα, από το γεγονός ότι δεν μπορούν να κάνουν συνενόχους στα σχέδια τους, τους εργαζόμενους και να φορτώσουν ακόμα μια φορά τα σπασμένα στις πλάτες τους, οι οποίοι συσπειρωμένοι στο Σωματείο Εμπορουπαλλήλων και το Εργατικό Κέντρο Λάρισας, αγωνίζονται για να πληρωθούν όλα τα δεδουλευμένα τους

και για την διασφάλιση όλων των θέσεων εργασίας σε περίπτωση πώλησης, προσπαθούν να διασπάσουν τους εργαζόμενους, επιστρατεύοντας διάφορα τσιράκια τους.

Συγκεκριμένα καταγγέλουμε στους εργαζόμενους, ότι ορισμένα τσιράκια της εργοδοσίας που παλιότερα εμφανίζονταν σε συνελεύσεις εργαζομένων με μαγνητοφωνάκια για να καταγράφουν και να ξεφουρνίζουν στα αφεντικά ποιοι μιλούσαν και τις έλεγαν σ’ αυτές, τώρα με ύπουλο τρόπο, στέλνουν μηνύματα σε εργαζόμενους να πάνε αύριο Τρίτη το πρωί σε κατάστημα της εταιρείας προκειμένου να φτιάξουν σωματείο, τάχα χωρίς τα αφεντικά, αλλά κυρίως μακριά από το Εργατικό Κέντρο! Αυτό τους καίει και δείχνει τι θέλουν να κάνουν.

Αυτό που πάνε να κάνουν δεν θα είναι σωματείο για τους εργαζόμενους, αλλά κατά παραγγελία των εργοδοτών για αν εξυπηρετήσει τα σχέδια τους. Κανένας τίμιος εργαζόμενος στα Σ-Μ Λάρισα να μην παραπλανηθεί και να μην τους ακολουθήσει. Να απομονώσουν τα εργοδοτικά τσιράκια που ακόμα και τώρα που η επιχείρηση πάει να κλείσει, αυτοί πάνε να βάλουν πλάτη στους εργοδότες για να γλιτώσουν μέρος των δεδουλευμένων προς τους εργαζόμενους.

Οι εργαζόμενοι συσπειρωμένοι στο σωματείο Εμπορουπαλλήλων, την Σωματειακή Επιτροπή που ίδιοι εξέλεξαν μέσα από μια μαζική συνέλευση, να συνεχίσουν αταλάντευτα τον αγώνα τους για να πληρωθούν τα δεδουλευμένα τους.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ