ΜΕ ΠΟΡΔΕΣ ΑΥΓΑ ΔΕΝ ΒΑΦΟΝΤΑΙ…

με πορδές αυγά δεν βάφονταιΜε πληροφόρησαν ότι κάποιοι, που μέχρι σήμερα έχουν αναγάγει το κλέψιμο και την αναπαραγωγή θεμάτων σε επάγγελμα, για να μπορέσουν να γεμίσουν την ιστοσελίδα που διατηρούν, θέλοντας να δικαιολογήσουν την ανικανότητά τους στο ρεπορτάζ, άρχισαν να κατηγορούν συλλήβδην μέσα ενημέρωσης,

ως θιασώτες της νέας δημοτικής αρχής του Τυρνάβου, επειδή, άκουσον – άκουσον, έκαναν τη δουλειά τους και δημοσίευσαν θέματα που αφορούν τις δραστηριότητες του νέου δημάρχου την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων του, και ειδικά για τον επίσημο ορισμό των αντιδημάρχων.

Επειδή φαίνεται ότι οι ίδιοι έχουν μάθει να δουλεύουν είτε ως θιασώτες, είτε με θιασώτες, τους επισημαίνω ότι εμένα κάτι τέτοιο δεν με αγγίζει. Και το λέω για πρώτη και τελευταία φορά, προειδοποιώντας τους ότι δεν θα ανεχθώ τέτοιου είδους αιχμές.

Προφανώς δεν γνωρίζουν ότι το ρεπορτάζ δεν γίνεται από την καρέκλα κάποιου γραφείου, αλλά στο δρόμο, ή αναζητώντας πληροφορίες στον κόσμο του διαδικτύου.

Όταν κλέβουν δικά μου θέματα και τα δημοσιεύουν χωρίς να αναφερθούν στην πηγή, ή όταν αναδημοσιεύουν ολόκληρα, ατόφια δικά μου ρεπορτάζ, τότε δεν είμαι …θιασώτης κάποιων;

Κύριοι, “τα αβγά δεν βάφονται με πορδές”.

Αυτά και ελπίζω ότι δεν θα χρειαστεί να επανέλθω.

Γιάννης Παιδής

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ