ΟΙ ΕΜΜΙΣΘΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΙΣΘΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΛΕΛΕΡ

νασιακοπουλοςΜε απόφασή του ο δήμαρχος Κιλελέρ Θ. Νασιακόπουλος προχώρησε σήμερα στον ορισμό των 6 αντιδημάρχων εκ των οποίων οι 4 είναι με αντιμισθία και οι 2 χωρίς αντιμισθία. Η απόφαση του δημάρχου έχει ως εξής:

“Ορίζουμε τους παρακάτω Δημοτικούς Συμβούλους της πλειοψηφίας, ως Αντιδημάρχους του Δήμου ΚΙΛΕΛΕΡ με θητεία από 1/9/2014 μέχρι και 28/2/2017 και τους μεταβιβάζουμε αρμοδιότητες ως εξής:

1.- τον κ. ΡΕΝΤΖΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟ του Αλεξάνδρου, Αντιδήμαρχο με αντιμισθία, καθ ύλην Αντιδήμαρχο Αγροτικής Ανάπτυξης και κατά τόπον Αντιδήμαρχο για τη Δημοτική Ενότητα ΝΙΚΑΙΑΣ και του μεταβιβάζουμε τις παρακάτω αρμοδιότητες :

-Θέματα του πρωτογενούς τομέα που αφορούν στην Αγροτική Ανάπτυξη, την Κτηνοτροφία και την Αλιεία.

-Εποπτεία Διοικητικών Υπηρεσιών- Επίβλεψη συνεργείων καθαριότητας- πρασίνου & τεχνικών έργων- Εποπτεία Κοιμητηρίων, που αφορούν στην Δ.Ε. Νίκαιας.

2.-την κ. ΠΙΝΑΚΑ ΙΩΑΝΝΑ του Νικολάου, κατά τόπον Αντιδήμαρχο με αντιμισθία, για τις Δημοτικές Ενότητες ΚΙΛΕΛΕΡ και ΑΡΜΕΝΙΟΥ και της μεταβιβάζουμε τις παρακάτω αρμοδιότητες:

-Εποπτεία Διοικητικών Υπηρεσιών- Επίβλεψη συνεργείων καθαριότητας- πρασίνου & τεχνικών έργων- Εποπτεία Κοιμητηρίων, που αφορούν στις Δ.Ε. Κιλελέρ και Αρμενίου.

3.-τον κ. ΚΑΛΕΤΣΙΟ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ του Δημητρίου, κατά τόπον Αντιδήμαρχο χωρίς αντιμισθία, για τη Δημοτική Ενότητα ΚΡΑΝΝΩΝΑ και του μεταβιβάζουμε τις παρακάτω αρμοδιότητες:

-Εποπτεία Διοικητικών Υπηρεσιών- Επίβλεψη συνεργείων καθαριότητας- πρασίνου & τεχνικών έργων- Εποπτεία Κοιμητηρίων, που αφορούν στην Δ.Ε. Κραννώνα.

4.-τον κ. ΧΑΤΖΟΥΛΗ ΧΡΗΣΤΟ του Αθανασίου, κατά τόπον Αντιδήμαρχο με αντιμισθία για τη Δημοτική Ενότητα ΠΛΑΤΥΚΑΜΠΟΥ και του μεταβιβάζουμε τις παρακάτω αρμοδιότητες:

-Εποπτεία Διοικητικών Υπηρεσιών- Επίβλεψη συνεργείων καθαριότητας- πρασίνου & τεχνικών έργων- Εποπτεία Κοιμητηρίων, που αφορούν στην Δ.Ε. Πλατυκάμπου.

5.- τον κ. ΒΙΣΒΙΚΗ ΒΑΪΟ του Κων/νου, καθ’ ύλην Αντιδήμαρχο με αντιμισθία, και του μεταβιβάζουμε τις παρακάτω αρμοδιότητες:

Tον συντονισμό, την ευθύνη και την εποπτεία της εύρυθμης λειτουργίας των υπηρεσιών Καθαριότητας, Περιβάλλοντος, Πρασίνου και Τεχνικών έργων, σε συνεργασία με τους κατά τόπον Αντιδημάρχους των Δημοτικών Ενοτήτων.

6.- τον κ. ΧΑΤΖΟΥΛΗ ΑΧΙΛΛΕΑ του Γεωργίου, καθ’ ύλην Αντιδήμαρχο χωρίς αντιμισθία, και του μεταβιβάζουμε τις παρακάτω αρμοδιότητες:

1. Την Κοινωνική Προστασία και Αλληλεγγύης

2. Την Παιδεία, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό και την νεολαία

3. Την προώθηση και ανάπτυξη της κοινωνικής οικονομίας και των κοινωνικών συνεταιριστικών επιχειρήσεων του Δήμου σε συνεργασία με τους κατά τόπον Αντιδημάρχους των Δημοτικών Ενοτήτων.-

Β.- Οι Αντιδήμαρχοι υπογράφουν κάθε έγγραφο της αρμοδιότητάς τους.

Γ. Στην περίπτωση απουσίας ή κωλύματος καθ ύλην Αντιδημάρχου, τις αρμοδιότητες ασκεί ο Δήμαρχος, ενώ τις κατά τόπον αρμοδιότητες του Αντιδημάρχου που απουσιάζει ή κωλύεται ασκεί άλλος Αντιδήμαρχος που ορίζεται από τον Δήμαρχο.

Δ. Όταν ο Δήμαρχος απουσιάζει ή κωλύεται, τα καθήκοντα του ορίζεται να ασκεί ο Αντιδήμαρχος κ. ΡΕΝΤΖΙΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ, που θα αναπληρώνει το Δήμαρχο, και όταν αυτός απουσιάζει ή κωλύεται τα καθήκοντα του Δημάρχου θα ασκούνται από τον Αντιδήμαρχο κ. ΒΙΣΒΙΚΗ ΒΑΪΟ.

Ε. Οι Αντιδήμαρχοι έχουν αρμοδιότητα τη θεώρηση του γνησίου της υπογραφής των πολιτών και την επικύρωση φωτοαντιγράφων από διάφορα έγγραφα, που είτε υπάρχουν στο αρχείο του Δήμου είτε προσκομίζονται από τους πολίτες, για το σκοπό αυτό.

Οι παραπάνω θα είναι υπεύθυνοι για την ορθότητα των παραπάνω πράξεων”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ