ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗ ΔΕΘ

???????????????????????????????Κάλεσμα στη διαδήλωση της ΔΕΘ αυτό το Σάββατο 6 Σεπτέμβρη στη Θεσσαλονίκη απηύθυνε ο συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Παπαγεωργίου, σε συνέντευξη τύπου.

Στις δηλώσεις του ο κ. Παπαγεωργίου ανέφερε:

“Παραμονές της φετινής διαδήλωσης έξω από τον χώρο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου ευρισκόμενη στον Παρίσι, παραδομένη στις διαταγές της τρόικας, συνεχίζει την ίδια καταστροφική πολιτική.

Ξεπουλάνε το δημόσιο και φυσικό πλούτο της χώρας, ξεριζώνουν την αγροτική παραγωγή με την καταστροφή των παραγωγών με το εμπάργκο των αγροτικών προϊόντων και κατεδαφίζουν τη δημόσια Παιδεία και Υγεία.

Ταυτόχρονα, η συγκυβέρνηση κυβερνά με τον φόβο και την καταστολή, προσπαθώντας να “περάσει” την πολιτική της.

Η απάντηση σε αυτές τις πολιτικές μπορεί να έρθει μόνο από μία κυβέρνηση έτοιμη να συγκρουστεί, για να υπάρξει θετική εξέλιξη στην πορεία της χώρας.

Το κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας για τη διαδήλωση στη ΔΕΘ είναι αυτό το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου και ώρα συγκέντρωσης/αναχώρησης των λεωφορείων στις 2.30μμ από τον χώρο του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας. Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται μέχρι αύριο Παρασκευή μεσημέρι στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας (Παπακυριαζή 40, 3ος όροφος) και στο τηλέφωνο 2410531844.

Να τους δώσουμε ηχηρό μήνυμα ότι η πολιτική τους σύντομα θα τερματιστεί, με όπλο τη λαϊκή εντολή”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ