ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΛΕΛΕΡ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Ο Φ. ΝΑΣΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΣυνάντηση με τους διευθυντές και τους προϊσταμένους των νηπιαγωγείων, δημοτικών σχολείων, γυμνασίων και λυκείων του Δήμου Κιλελέρ είχε στο Δημαρχείο Νίκαιας ο Δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος.

Αρχικά ο Δήμαρχος διαβεβαίωσε τους διευθυντές και τους προϊσταμένους ότι η νέα δημοτική αρχή  θα επιδιώξει την άριστη συνεργασία μαζί τους. Στη συνέχεια ο δήμαρχος ενημερώθηκε διεξοδικά για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι σχολικές μονάδες, για το κτιριακό και τις υποδομές των σχολείων, για τη μετακίνηση των μαθητών, τις προμήθειες των υλικών, την καθαριότητα των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων των σχολείων και για μια σειρά άλλα θέματα που αφορούν στην εύρυθμη λειτουργία τους.

Τέλος ο Δήμαρχος κατέστησε σαφές στους διευθυντές και τους προϊσταμένους ότι θα βρίσκεται δίπλα τους σε κάθε περίπτωση τόσο αυτός όσο και οι διοικητικές υπηρεσίες του Δήμου για την άμεση αντιμετώπιση οποιουδήποτε θέματος προκύπτει. Τους ανακοίνωσε επίσης ότι μετά την πλήρη καταγραφή όλων των θεμάτων που αφορούν στις σχολικές μονάδες θα γίνει ξανά παρόμοια συνάντηση.

Στη συνάντηση που έγινε σε πολύ καλό παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Σπύρος Καλέτσιος, ο ειδικός σύμβουλος του Δημάρχου Δημήτρης Μάνδαλος και υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ