ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΜε τον Διοικητή Πυροσβεστικού Σώματος Ελασσόνας, Πυραγό Ευάγγελο Μουλτσιά συναντήθηκε σήμερα ο νέος Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Ευαγγέλου. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης εξετάστηκαν όλα τα θέματα που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της περιοχής και στον τρόπο με τον οποίο μπορεί να συμβάλει ο δήμος προς αυτή την κατεύθυνση.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο κ. Ευαγγέλου δήλωσε:

«Δέχθηκα στο γραφείο μου τον διοικητή της Πυροσβεστική Υπηρεσίας με τον οποίο συζητήσαμε για όλα τα θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του. Βρισκόμαστε ακόμα εντός της αντιπυρικής περιόδου και στόχος της νέας δημοτικής αρχής είναι να συμβάλει με όλες της τις δυνάμεις έτσι ώστε να διευκολύνει το σημαντικό έργο που επιτελεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Διαβεβαίωσα τον κ. Διοικητή πως θα είμαστε δίπλα τους σε ότι κι αν χρειαστούν, με στόχο την ασφάλεια του πολίτη και του φυσικού περιβάλλοντος».

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ

???????????????????????????????Εν τω μεταξύ εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε χθες ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ελασσόνας κκ Χαρίτωνας στο γραφείο του νέου Δημάρχου Ελασσόνας κ. Ευαγγέλου, με την ευκαιρία ανάληψης των καθηκόντων του τελευταίου.

Οι δυο άντρες συζήτησαν για θέματα κοινού ενδιαφέροντος και επαναβεβαίωσαν την αγαστή συνεργασία που χαρακτηρίζει τη σχέση τους εδώ και καιρό.

Ο κ. Ευαγγέλου με αφορμή την επίσκεψη του Μητροπολίτου Ελασσόνας στο γραφείο του δήλωσε:

«Είναι πάντα μεγάλη μου η χαρά όταν συναντώ τον Μητροπολίτη Ελασσόνας κκ Χαρίτωνα. Τον ευχαρίστησα για την επίσκεψή του και τον διαβεβαίωσα για μια ακόμη φορά πως η πόρτα του Δημαρχείου Ελασσόνας θα είναι πάντα ανοιχτή για την εκκλησία. Είμαστε στη διάθεση της εκκλησίας και προσδοκούμε στη βοήθεια και στην ευχή της».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ