ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟ ΔΙΠΤΥΧΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΣε πανηγυρικό κλίμα, με ευχές για καλή θητεία και υποσχέσεις για αναβάθμιση του οργάνου από την πλευρά της νέας δημοτικής αρχής πραγματοποιήθηκαν σήμερα το πρωί οι δημαιρεσίες στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Λάρισας.

Ο κ. Δημήτρης Τάχος με ψήφους 43 υπέρ και 6 λευκά εξελέγη πρόεδρος του σώματος, με αντιπρόεδρο τον κ. Αντώνη Πράπα(44 υπέρ και 5 λευκά) και γραμματέα την κ.Αγγελική Παναγιωτακοπούλου(47 υπέρ και 2 λευκά).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA«Δεν βάζουμε υποψηφιότητα και δεν πρόκειται να ψηφίσουμε κανέναν» ήταν η τοποθέτηση του επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης κ. Γ.Λαμπρούλη επί της διαδικασίας.

ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ

Δια χειραψίας χαιρέτησε έναν προς έναν τους παρευρισκόμενους ο νέος δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης που μπήκε τελευταίος στην αίθουσα.

Τα φώτα τους στους νεοεκλεγέντες της αυτοδιοίκησης έδιναν οι παλιότεροι με τον Αλέξη Γεωργούλη να μην ξεκολλά από το πλευρό του Κώστα Τζανακούλη, ο οποίος τα έλεγε για ώρα με τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού Π.Σάπκα που καθόταν δίπλα του.

Ακολούθησε έκτακτη συνεδρίαση του σώματος με θέμα τη λειτουργία των βρεφονηπιακών σταθμών.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ