ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Ο ΓΡ.ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΜε φανερή ψηφοφορία και « δια ανατάσεως της χειρός»  πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, στο πλαίσιο  συνεδρίασης  του Περιφερειακού Συμβουλίου, η  ανάδειξη προεδρείου του σώματος. Με τις ψήφους της συμπολίτευσης και των παρατάξεων των κ.κ Τσιλιμίγκα και Πουτσιάκα, ο κ. Γρηγόρης Παπαχαραλάμπους ανανέωσε τη θητεία του στην προεδρεία, ενώ αντιπρόεδρος εξελέγη η κ. Τζούλια Τσαλίκη και γενικός γραμματέας ο κ. Νίκος Πουτσιάκας.

Νωρίτερα σε σύντομη τοποθέτησή του ο επανεκλεγείς Περιφερειάρχης κ. Κ.Αγοραστός τόνισε ότι «… η θητεία ξεκινά κάτω από πρωτόγνωρα δύσκολες συνθήκες, αφού δίνονται αρμοδιότητες χωρίς να παρέχονται τα ανάλογα κονδύλια», ενώ σε κλίμα συναίνεσης και  με διάθεση για εποικοδομητική κριτική αλλά και συνεργασία εμφανίσθηκαν οι εκπρόσωποι όλων των παρατάξεων.

Παραφωνία ο περιφερειακός σύμβουλος της Χ.Α που περιορίστηκε στο… άδικο της απουσίας Ηλιόπουλου από την αίθουσα!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΣτα αξιοσημείωτα της συνεδρίασης η αποχή της Αριστερής Παρέμβασης και της Λαϊκής Συσπείρωσης από τη διαδικασία εκλογής, ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που τοποθετήθηκαν και για τα πρόσφατα έκτροπα της ορκωμοσίας με τον κ.Ντούρο να κάνει λόγο «… για χουντόφερτες πολιτικές και δεκανίκια της Χ.Α».

Μάλιστα ο επικεφαλής της Αριστερής Παρέμβασης δεν δίστασε να αποχωρήσει από την αίθουσα κατά την τοποθέτηση του περιφερειακού συμβούλου της Χ.Α.

Απόντες από τη σημερινή συνεδρίαση ο εντεταλμένος σύμβουλος για τις Σποράδες κ. Ν.Πλωμαρίτης που δεν μπόρεσε να ταξιδέψει από τη Σκιάθο λόγω κακοκαιρίας και φυσικά ο προφυλακισμένος στον Κορυδαλλό επικεφαλής της «Ελληνικής Αυγής για τη Θεσσαλία» Παναγιώτης Ηλιόπουλος.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ