ΑΠΟΚΑΛΥΦΤΗΚΕ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΖΑΚ ΤΟΥ ΑΝΤΕΡΟΒΓΑΛΤΗ 126 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ!

RhTΕίναι ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια του κόσμου που έχει απασχολήσει πολλούς ερευνητές για περισσότερο από έναν αιώνα. Τώρα, όμως, ένας συγγραφέας ισχυρίζεται ότι ανακάλυψε ποιος είναι ο διαβόητος Τζακ ο Αντεροβγάλτης.

Ο Russell Edwards ισχυρίζεται ότι ο Άαρον Κοσμίνσκι, ένας 23χρονος Πολωνός μετανάστης  που πέθανε σε άσυλο είναι «σίγουρα, κατηγορηματικά και απόλυτα” ο άνθρωπος πίσω από τις αποτρόπαιες δολοφονίες του 1888 στο EastEnd του Λονδίνου.

Ο Edwards είπε ότι το 2007 αγόρασε ένα αιματοβαμμένο σάλι σε μια δημοπρασία στο Bury St Edmunds, Suffolk, στο οποίο υπήρχαν ζωτικής σημασίας στοιχεία DNA τα οποία τον οδήγησαν στο δολοφόνο.

Είπε: “Έχω το μοναδικό κομμάτι με ιατροδικαστικά στοιχεία σε ολόκληρη την ιστορία της υπόθεσης. Έχω αφιερώσει 14 χρόνια εργασίας σε αυτό, και έχουμε λύσει οριστικά το μυστήριο του ποιος ήταν ο Τζακ ο Αντεροβγάλτης. Μόνο μη-πιστοί που θέλουν να διαιωνίζουν το μύθο, αμφιβάλλουν.  Έχουμε πλέον βγάλει τη μάσκα του”.

Σύμφωνα με την έρευνα του Edwards, το DNA ανήκει στον δολοφόνο, τον Άαρον Κοσμίνσκι.

ΤΖΑΚ Ο ΑΝΤΕΡΟΒΓΑΛΤΗΣΟ Τζακ ο Αντεροβγάλτης δολοφόνησε τουλάχιστον πέντε γυναίκες, κόβοντάς τες το λαιμό, και στη συνέχεια αφού αφαιρούσε ορισμένα εσωτερικά όργανα, άφηνε τα ακρωτηριασμένα σώματά τους σε σκοτεινά σοκάκια του Whitechapel.

Ο Edwards, 48 ετών, από το Barnet, βόρεια του Λονδίνου, αν και «γοητευμένος» από το μυστήριο, είχε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να λυθεί.

Στη συνέχεια, όμως, το 2007 είδε ένα σάλι που βρέθηκε στο σώμα της Catherine Eddowes, ενός από τα θύματα του Αντεροβγάλτη, το οποίο ήταν προς πώληση.

Το αγόρασε, και ζήτησε τη βοήθεια του Jari Louhelainen, ειδικού στη μοριακή βιολογία, ο οποίος χρησιμοποίησε πρωτοποριακές τεχνικές για να βρεί το DNA από το αίμα της και από αυτό του δολοφόνου.

Το σάλι είχε πάρει  ο αστυνομικός Amos Simpson, ο οποίος είχε υπηρεσία το βράδυ του θανάτου της Eddowes, για να το δώσει στη σύζυγό του. Αλλά η σύζυγός του τρομοκρατήθηκε από το αιματοβαμμένο σάλι, δεν το φόρεσε ποτέ, το αποθήκευσε κάπου και έτσι πέρασε από γενιά σε γενιά, ώσπου βρέθηκε σε πλειστηριασμό πριν από επτά χρόνια.

Ο Edwards είπε: «Δόξα τω Θεώ το σάλι δεν έχει πλυθεί, και κράτησε τα ζωτικής σημασίας στοιχεία.”

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ