ΔΙΑΚΙΝΟΥΣΑΝ ΛΑΘΡΑΙΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΤΟΥ ΚΤΕΛ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑΞΙ

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΣυνελήφθησαν χθες το πρωί διαδοχικά στα Φάρσαλα και στην ευρύτερη περιοχή των Σοφάδων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαρσάλων, ένας 38χρονος και ένας 31χρονος, για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών για διακίνηση λαθραίων τσιγάρων, μέσω του ΚΤΕΛ Φαρσάλων, τέθηκε υπό επιτήρηση ο χώρος του προαναφερόμενου ΚΤΕΛ, όπου τις πρωινές ώρες σήμερα προσήλθε ο 38χρονος με ταξί και παρέλαβε τέσσερα δέματα με λαθραία τσιγάρα, τα οποία μεταφέρθηκαν με λεωφορείο από την Αθήνα.

Άμεσα ακινητοποιήθηκε το εν λόγω όχημα και συνελήφθη ο 38χρονος. Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 38χρονος θα μετέφερε τα δέματα με τα λαθραία τσιγάρα στον 31χρονο Πακιστανό στην ευρύτερη περιοχή των Σοφάδων.

Πράγματι, σε προκαθορισμένο σημείο συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι, προσήλθε ο 31χρονος αλλοδαπός και παρέλαβε τα λαθραία τσιγάρα, πληρώνοντας ταυτόχρονα και το κόμιστρο της μεταφοράς. Η κινητοποίηση των αστυνομικών ήταν άμεση με αποτέλεσμα τη σύλληψη του 31χρονου αλλοδαπού.

Συνολικά κατασχέθηκαν 3.980 πακέτα λαθραίων τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ένσημη ταινία φόρου κατανάλωσης.

Τα προαναφερόμενα πακέτα τσιγάρων θα αποσταλούν στο Τελωνείο Λάρισας για τον προσδιορισμό των αναλογούντων φόρων και δασμών.

Επιπλέον κατασχέθηκε και το προαναφερόμενο όχημα, ως μέσο μεταφοράς των λαθραίων τσιγάρων.

Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Φαρσάλων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ