ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΡΑΣΟΣΤΑΦΥΛΩΝ

Το οινοποιείο θα αγοράσει και φέτος σε τιμή 0,32 ευρώ ανά κιλό την ντόπια παραγωγή

oinopoiio1Την απόφαση να στηρίξουν αποφασιστικά το εισόδημα των αμπελοκαλλιεργητών της περιοχής παρεμβαίνοντας και φέτος στην αγορά με τιμή 0,32 ευρώ ανά κιλό οινοποιήσιμων σταφυλιών, πήραν σήμερα τα μέλη του Οινοποιητικού συνεταιρισμού Τυρνάβου κατά τη διάρκεια γενικής συνέλευσης των μετόχων.

Η γενική συνέλευση αποφάσισε να αγοράσει και φέτος, παρά την οικονομική κρίση στην ίδια με πέρυσι και πρόπερσι τιμή την συντριπτική πλειοψηφία της παραγωγής, θέλοντας να στηρίξει τα μέλη του συνεταιρισμού, αλλά και το σύνολο της αμπελοκαλλιέργειας της περιοχής.

oinopoiio2Οπως τονίστηκε στη σημερινή συνέλευση το οινοποιείο του συνεταιρισμού θα απορροφήσει φέτος 11.000 τόνους οινοποιήσιμων σταφυλιών, αν και  εκτιμάται ότι η συνολική παραγωγή των συνεταίρων δεν πρόκειται να ξεπεράσει τους 10.000 τόνους.

Στη σημερινή συνέλευση αναπτύχθηκε γόνιμος διάλογος μεταξύ της διοίκησης και των συνεταίρων ενώ ακούστηκαν και κριτικές για τις επιλογές της διοίκησης, στο πλαίσιο πάντα της κοινής αγωνίας για πρόοδο και ανάπτυξη του συνεταιρισμού.

oinopoiio3

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ