Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ’ΧΕ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΣΤΗΝ ΑΕΛ

Ή όπου ακούς μεγάλη στήριξη ετοίμαζε… βαλίτσες

ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣΕίμαι σίγουρη πως ενημερωθήκατε ήδη για την αλλαγή στον «πάγκο» της ΑΕΛ με το καλημέρα που λένε και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Κωνσταντίνο Παναγόπουλο, μετά και το άσχημο αποτέλεσμα(που κακά τα ψέματα συνοδεύτηκε από ανάλογη εμφάνιση) στο ματς κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Και όπως γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις στο Ελλάντα, οι ψίθυροι είχαν φουντώσει στα κέντρα λήψης αποφάσεων(καφετέριες, ουζερί κλπ.)και όλα πλέον ήταν θέμα χρόνου ή αν θέλετε… χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου.

22 Ιουλίου, στην «πρώτη» της ΑΕΛ στο Αλκαζάρ πρωτοσυνάντησα τον Αλέκο Βοσνιάδη. Άνθρωπος σοβαρός, που πατά γερά στη γη, μετρημένες κουβέντες και απίστευτη αγάπη για τη δουλειά του. Με κέρδισε, δεν το κρύβω. Ίσως να ήταν που στις σύντομες δηλώσεις του μέτρησα 7 φορές τη λέξη «ηρεμία». Ποιος ξέρει, ίσως να’ταν και προφητικός ο λόγος του, μια φορά έμεινα με τις εντυπώσεις. Δείγματα της δουλειάς του δεν πρόλαβα να δω και ας ήρθε με περγαμηνές.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΑπλά αναρωτιέμαι. Νωθρή, δίχως πάθος, με λάθη, κομμένη στα δύο και με παίκτες που αναλώθηκαν σε «κοκορομαχίες» μόνο και μόνο επειδή η φανέλα των … απέναντι έγραφε «Βόλος», η ομάδα της ΑΕΛ. Ναι σε όλα!!

Μα και να κάνεις « ομάδα» μέσα σε ελάχιστο διάστημα 32 νοματαίους δε γίνεται από τη μια μέρα στην άλλη ή λαθεύω?

Η συνέχεια λίγο πολύ γνωστή. Το διαδίκτυο πήρε φωτιά την ώρα που η ΠΑΕ… καθάριζε λακωνικά: “ Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Κωνσταντίνο Παναγόπουλο”. Αυτααααά!!!

Την ίδια ώρα ο γραμματέας της ερασιτεχνικής ΑΕΛ κ.Γιώργος Νάκας κάνει λόγο για «ξεφτίλα».

Τι να πω? Κρίμα. Ίσως πάλι και να βιαστήκαμε. Ποιος ξέρει? Όχι τίποτε άλλο, εκτός απ’το «διπλό» και φυσικά  το ματς  θα’χουν οι γείτονες να περηφανεύονται πως … καθάρισαν και τον κόουτς!!!

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ