ΣΟΒΑΡΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΣημαντικά ήταν τα προβλήματα που άφησε πίσω της η χθεσινή νεροποντή στη Νίκαια αφού πλημμύρισε ο Νεμπλεγλεριώτης και απειλήθηκαν περιουσίες των κατοίκων. Αμεση ήταν η παρέμβαση του νέου δημάρχου Κιλελέρ Θ. Νασιακόπουλος ο οποίος δεσμεύθηκε για διορθωτικές εργασίες στην κοίτη του χειμάρρου, αφού όπως αναφέρει διαπιστώθηκαν πολλές κακοτεχνίες.

Σε δήλωσή του ο κ. Νασιακόπουλος αναφέρει:

“Τα έντονα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν το βράδυ του Σαββάτου τη Νίκαια είχαν ως αποτέλεσμα περιούσιες κάποιων συνδημοτών μας να καταστραφούν. Εμείς ως νέα δημοτική αρχή έχουμε χρέος τα προβλήματα που υφίσταται με το χείμαρρο “Νεμπεγλεργιώτη” να τα αντιμετωπίσουμε άμεσα και να δώσουμε ουσιαστική  λύση ώστε τέτοια φαινόμενα να μην επαναληφθούν στο μέλλον. Δεσμευόμαστε απέναντι στους κατοίκους της Νίκαιας ότι οι όποιες κακοτεχνίες στην κοίτη του “Νεμπεγλεργιώτη” θα αποκατασταθούν άμεσα για να μην κινδυνεύσουν ξανά οι κάτοικοι από την οργή της φύσης. Για μας είναι θέμα πρώτης προτεραιότητας.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΣε κάθε περίπτωση θέλω να ευχαριστήσω τους υπαλλήλους του Δήμου Κιλελέρ, τους αιρετούς του Δήμου, την Περιφέρεια Θεσσαλία, την Διοίκηση της Πυροσβεστικής, την ΕΜΑΚ και την τροχαία της Λάρισας που συνέδραμαν άμεσα στο σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισαν οι κάτοικοι της Νίκαιας”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ