ΔΩΡΕΑΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

κοινωνικο-φροντιστήριοΤο ΔΣ της ΕΛΜΕ Λάρισας, σε συνεργασία με το Δήμο Τυρνάβου, ανακοινώνει τη δημιουργία παραρτήματος του Δικτύου Αλληλεγγύης Εκπαιδευτικών για τα σχολεία του Δήμου Τυρνάβου, για τους μαθητές που το έχουν ανάγκη.

Οι γονείς των μαθητών που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα του Δικτύου Αλληλεγγύης, καλούνται να δηλώσουν τη συμμετοχή τους έως και την Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014, στο φουαγέ του Δημαρχείου Τυρνάβου, τις ώρες 10-12 πμ και 6-8 μμ ή στα τηλέφωνα:

Γκόση Βάσω 6978780465
Τσανάκα Όλγα 6936535115
Τσούκα Μαρία 6973351171.

Με την έναρξη της σχολικής χρονιάς την Πέμπτη οι εγγραφές των ενδιαφερόμενων μαθητών θα γίνονται στα σχολεία τους.

Οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους σε αυτή τη σημαντική δράση της ΕΛΜΕ, μπορούν να επικοινωνούν για περισσότερες πληροφορίες στα παραπάνω τηλέφωνα.

Παρακαλούνται οι διευθυντές των σχολείων της περιοχής να συνδράμουν σε αυτή την προσπάθεια ενημερώνοντας τους μαθητές και τους γονείς για τη λειτουργία του Δικτύου Αλληλεγγύης.

ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Εν τω μεταξύ το ΔΣ της ΕΛΜΕ Λάρισας ανακοινώνει τη συνέχιση της λειτουργίας του επιτυχημένου θεσμού του Δικτύου Αλληλεγγύης Εκπαιδευτικών και τη νέα σχολική χρονιά 2014-2015, για τους μαθητές που το έχουν ανάγκη.

Οι μαθητές που επιθυμούν να εγγραφούν στα μαθήματα του Δικτύου Αλληλεγγύης παρακαλούνται να το δηλώσουν στη διεύθυνση του σχολείου τους.

Οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους σε αυτή τη σημαντική δράση της ΕΛΜΕ, καλούνται να δηλώσουν στο email της ΕΛΜΕ το ονοματεπώνυμο, ειδικότητα και μαθήματα που ενδιαφέρονται να διδάξουν ή να επικοινωνήσουν με τα μέλη του ΔΣ της ΕΛΜΕ στα παρακάτω τηλέφωνα:

Παπαδόπουλος Δημήτρης       6978997235
Ρεμπάπης Παναγιώτης           6972031661

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ