ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΨΗΝΟΥΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΕΝ.Π.Ε. ΚΑΙ Κ.Ε.Δ.Ε.

ΝΔΠΑΣΟΚΟι εξελίξεις στην Κεντρική πολιτική σκηνή με τη συνεργασία ΝΔ – ΠΑΣΟΚ μεταφέρονται και στον πρώτο βαθμό Αυτοδιοίκησης, στους Δήμους. Ξεκινάμε με δεδομένες δύο υποψηφιότητες για την ηγεσία της ΚΕΔΕ και της ΠΕΔΑ με τους κυρίους Πατούλη και Στεργίου να διεκδικούν αντίστοιχα από το χώρο της ΝΔ την ηγεσία στα δύο αυτά συνδικαλιστικά όργανα.

Άλλωστε εδώ και καιρό παρακολουθούμε την έντονη κινητικότητα στο χώρο με διαρκείς συναντήσεις που έχουν διοργανώσει  οι δύο άνδρες , με τον κύριο Πατούλη να οργώνει όλη την Ελλάδα.

Ενώ όμως για τον μεν Πατούλη η κατάσταση διαμορφώνεται θετικά , για τον δε Στεργίου οι ισορροπίες καθιστούν δύσκολη την εκλογή του. Προκειμένου λοιπόν να μην προκύψουν εκπλήξεις στην ΠΕΔΑ πληροφορούμαστε ότι υπάρχει η πρόταση κυρίως από το χώρο της ΝΔ να στηρίξει τον νυν Πρόεδρο της ΠΕΔΑ κύριο Σαράντη, προερχόμενο από το ΠΑΣΟΚ, για να εξασφαλίσει την εκλογή Πατούλη στην ΠΕΔΑ.

Αν τελικά η συμφωνία αυτή προχωρήσει και φτάσει στο στάδιο της υλοποίησης θα πρόκειται για την πρώτη συνεργασία των κομμάτων της συγκυβέρνησης σε επίπεδο τριτοβάθμιόυ συνδικαλιστικού οργάνου.

Απαραίτητη προϋπόθεση βέβαια είναι να συμφωνήσουν και οι Δήμαρχοι εκτός Αττικής οι οποίοι προέρχονται από το χώρο του ΠΑΣΟΚ.

airetos.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ