3ος ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΧΟΡΟΥ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΣΙΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

DANCINGΣε ένα θετικά φορτισμένο κλίμα,  διοργανώνεται ο 3ος Πανελλήνιος Μαραθώνιος Χορού «Χορεύοντας για καλό σκοπό ~ Dancing for a good cause» στην πόλη της Λάρισας στις 13 Σεπτεμβρίου 2014, στο χώρο της Δημοτικής Πισίνας Λάρισας με φιλανθρωπικό σκοπό τη συλλογή προϊόντων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαρισαίων.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να χορέψουν, να εκφραστούν, να χαρούν και να υποστηρίξουν το φιλανθρωπικό σκοπό με συμμετοχή που κρίνεται σε επίπεδο αντοχής και όχι στις χορευτικές ικανότητες των διαγωνιζομένων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής ηλεκτρονικά μέχρι την ημέρα της εκδήλωσης. Όπως και πέρυσι δεν θα υπάρξει κόστος συμμετοχής, αλλά οι διαγωνιζόμενοι που θα συμμετέχουν στο Μαραθώνιο Χορού πρέπει να φέρουν μια γεμάτη σακούλα με προϊόντα (αλεύρι, γάλα, ζάχαρη, ζυμαρικά, λάδι, μαρμελάδα, ντοματοπελτές, ρύζι, φρυγανιές, όσπρια, κονσέρβες) που θα ενισχύσουν τη συλλογή προϊόντων.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο αποτελεί πρότυπο για όλη την Ελλάδα. Έχει δημιουργηθεί για να παρέχει δωρεάν βασικά είδη πρώτης ανάγκης και άλλα προϊόντα σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Η εκδήλωση στοχεύει:

  • να δώσει τα κατάλληλα ερεθίσματα στους πολίτες που θέλουν να υποστηρίξουν μια τέτοια διοργάνωση
  • να ενισχύσει το φιλανθρωπικό σκοπό της εκδήλωσης
  • να ευαισθητοποιήσει το κοινό στα διαφορετικά χορευτικά είδη
  • να προωθήσει την κοινωνική υπόσταση του χορού
  • να προωθήσει τον χορό γενικά ως ένα είδος δημιουργίας και εναλλακτικής άσκησης
  • να αναπτύξει την ευγενή άμιλλα, τη συνεργασία, και το πνεύμα του υγιές ανταγωνισμού

Παράλληλα θα διοργανωθούν: μαραθώνιος χορού για τα παιδιά, παρουσίαση διαφορετικών χορευτικών ειδών από τοπικές σχολές χορού και ομάδες κ.α. Καθ’ όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού θα επιτρέπεται σε όποιον θέλει από το κοινό να χορέψει και να συμμετέχει στις ομαδικές δράσεις που θα γίνουν στο χώρο.

Θα βραβευτούν οι τρείς πρώτες θέσεις των δύο κατηγοριών (ατομική, ζευγάρια). Για την είσοδο στην εκδήλωση οι πολίτες θα πρέπει να προσφέρουν 3 προϊόντα πρώτης ανάγκης.

Παρουσιάσειςαποτους: Art of Dance, Corpus, Dance Club, Independance Studio, Let’s Dance, SALSA y SUENO DANCE PROD., The Movement Academy, Roula Koutinas-Zumba Dance Instructor

Την εκδήλωση θα καλύψουν μουσικά οι: D.J. S, D.J. Konstantinos Pilatos, D.J. Thimios Vountas, D.J. Vasilio.P, D.J. Stefanos Pallas, D.J. Mas, D.J. Tsatsalos, D.J. Terry DH

Χορηγοί Επικοινωνίας: Artfools, Citylights, Larissanet, Larissanet.gr, ΓΙΑΝΝΗΣΠΑΙΔΗΣ Blog

Οργανωτική Υποστήριξη: Γεώργιος Κ. Μπασδέκης MD PhD Ορθοπαιδικός Χειρούργος, CHROMA PRINT, Εθελοντές Σαμαρείτες, Labroulis creative, SK BOUTIQUE AGENCY

ΟργανωτικήΕπιτροπή: ΑΘΗΝΑ ΓΕΩΡΓΑΚΑΚΗ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΖΙΜΑΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΕΛΕΝΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ, ΕΛΕΝΗ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ, ΕΡΗ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗ, ΘΩΜΑΣ ΤΖΟΥΒΑΡΑΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΙΑΠΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ, ΜΑΡΙΑ ΙΩΣΗΦΙΔΟΥ, ΝΑΣΟΣ ΖΗΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΟΛΙΑ ΣΑΡΙΜΠΑΛΙΔΗ, ΡΟΥΛΑ ΚΟΥΤΙΝΑΣ, ΡΟΥΛΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΣΙΣΣΥ ΤΣΙΜΠΛΙΑΡΑΚΗ, ΣΟΦΙΑ ΚΟΥΣΤΑ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΑΡΓΚΙΝΟΥΔΗ

 

 

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: 6944910584, sk@sophiakousta

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ