ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ Π. ΣΑΡΧΩΣΗ ΓΙΑ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ

xvmaterh1Δεν πίστευε στα μάτια του ο δήμαρχος Τυρνάβου Παναγιώτης Σαρχώσης, όταν αντίκρισε τη χωματερή που βρίσκεται στην περιοχή Σαρακίνα του Αμπελώνα ακριβώς δίπλα στα σπίτια και στην οποία έχουν αποτεθεί πάσης φύσεως απορρίμματα, με αποτέλεσμα να έχει μετατραπεί σε επικίνδυνη εστία μόλυνσης για όλη την περιοχή.

Ο κ. Σαρχώσης που έκανε λόγο για υγειονομική βόμβα που απειλεί τους κατοίκους οι οποίοι είναι αναγκασμένοι να ζουν δίπλα στα σκουπίδια, αλλά και το περιβάλλον, έδωσε εντολή στον αντιδήμαρχο Κ. Χρυσοβέργη να προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες για τον καθαρισμό και το κλείσιμό της.

Ηδη το μεσημέρι ο κ. Χρυσοβέργης, υλοποιώντας την εντολή του δημάρχου, επικοινώνησε με τον διοικητή του στρατοπέδου Αμπελώνα, που διαθέτει τα αναγκαία μηχανήματα για τον καθαρισμό του χώρου και μέσα στις επόμενες ημέρες, αφού εγκριθεί το αίτημα για τη χρήση των μηχανημάτων του στρατοπέδου, από τον διοικητή της 1ης Στρατιάς, αναμένεται να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες καθαρισμού και κλεισίματος της χωματερής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ