ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

τυρναβος2005Η άρτια διοργάνωση της εκδήλωσης της Τετάρτης για την παρουσίαση της ομάδας στο φίλαθλο κοινό του Τυρνάβου και της ευρύτερης περιοχής που θα γίνει στην κεντρική πλατεία  στις 8.30 το βράδυ, αλλά και ο επαναληπτικός αγώνας της ομάδας με τον Πιερικό το Σάββατο στο Αλκαζάρ ήταν τα κύρια θέματα της χθεσινοβραδινής συνεδρίασης του δ.σ. της ΠΑΕ Τύρναβος 2005.

Ειδικά για το θέμα του αγώνα με τον Πιερικό ο πρόεδρος και το Δ.Σ. αποφάσισαν να επαναφέρουν το δωρεάν λεωφορείο για τους φιλάθλους που θέλουν να μεταβούν στο γήπεδο αλλά δεν έχουν μεταφορικό μέσο, αποδεικνύοντας έτσι την κοινωνική προσφορά της ομάδας απέναντι στους φιλάθλους της.

Επιπλεόν, ο υπεύθυνος Marketing & Επικοινωνίας Αχιλλέας Σταυρίδης πληροφόρησε τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. για τις αποφάσεις που παρθήκανε στη συνάντηση που είχε με την Ένωση Συντακτών για τους εντός έδρας αγώνες.

Τέλος, στο πλαίσιο της οργάνωσης της ομάδας το μέλος της διοίκησης Κωνσταντίνος Μπάρδας ενημέρωσε τα μέλη της διοίκησης για την πορεία της πώλησης των εισιτηρίων διαρκείας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ