ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ Ν. ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

EYAGGELOY1 (Αντιγραφή)Στους παιδικούς σταθμούς της Ελασσόνας καθώς και στο 3ο Δημοτικό Σχολείο της πόλης, όπου βρίσκονταν μηχανήματα του δήμου υπεύθυνα για τον καθορισμό των προαύλιων χώρων, βρέθηκε το πρωί ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Ευαγγέλου, συνοδευόμενος από αντιδημάρχους της νέας δημοτικής αρχής.

Ο κ. Ευαγγέλου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με διδακτικό προσωπικό αλλά και αρκετούς γονείς οι οποίοι έσπευσαν να τον συγχαρούν για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων.

Τελειώνοντας τις επισκέψεις του ο κ. Ευαγγέλου δήλωσε:

«Μια νέα σχολική χρονιά ξεκινάει και με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους, μαθητές, εκπαιδευτικούς αλλά και σε όλες τις οικογένειες αυτών καλή σχολική χρονιά με υγεία.

Ο Δήμος Ελασσόνας και οι υπηρεσίες του θα βρεθούν στο πλευρό της εκπαιδευτικής κοινότητας συμβάλλοντας με όλες τους τις δυνάμεις για μια σχολική χρονιά χωρίς προβλήματα.

EYAGGELOU2 (Αντιγραφή)Ενημερώνομαι καθημερινά, τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου, για όλα τα προβλήματα. Σήμερα έσπευσα επί τόπου για να βεβαιωθώ πως όλα θα είναι έτοιμα για τον αγιασμό, τουλάχιστον όσον αφορά τις υπηρεσίες του δήμου. Αισιοδοξώ πως θα καταφέρουμε να δώσουμε λύσεις στα περισσότερα προβλήματα.

Και πάλι εύχομαι καλή σχολική χρονιά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ