ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

Ανακοίνωση της διοίκησης του Εργατικού κέντρου Λάρισας

διοδιαΚανένας δεν πρέπει να ξεγελαστεί από τις προσπάθειες της περιφέρειας Θεσσαλίας και ορισμένων δήμων, να διευθετηθεί το θέμα των διοδίων με την κατάργηση κάποιων ή την μεταφορά κάποιων έξω από το νομό Λάρισας ή από κάποια μείωση της τιμής τους, που ετοιμάζουν να προτείνουν στην κυβέρνηση.

Κανένας δεν μπορεί να πατά σε δυο βάρκες. Η θα είσαι με την παράδοση των οδικών αξόνων στους επιχειρηματικούς ομίλους που έφερε τα διόδια, όπως είχε ψήφισε ο κ. περιφερειάρχης, σαν βουλευτής της Ν.Δ τότε, μαζί με τους συναδέλφους του της Ν.Δ και του ΠΑΣΟΚ ή θα είσαι υπέρ της κατάργησης όλων των διοδίων και της παράδοσης των δημόσιων έργων και υποδομών στους επιχειρηματικούς ομίλους. Ο περιφερειάρχης και οι δήμαρχοι Ν./Δ και ΠΑΣΟΚ, ήταν και είναι με την πρώτη επιλογή, απλά πιέζονται από τον κόσμο μετά τον θάνατο των 3 νέων στην περιοχή της Μαγνησίας.

Το Εργατικό Κέντρο Ν. Λάρισας, αξιώνει ακόμα μια φορά από την κυβέρνηση:

  • Να καταργηθούν τώρα ΟΛΑ τα ΔΙΟΔΙΑ σε όλη τη χώρα, πριν θρηνήσουμε και άλλα ανθρώπινα θύματα, στο βωμό την κερδοφορίας των επιχειρηματικών ομίλων.
  • Να σταματήσουν τώρα όλες οι διώξεις στελεχών του ΕΚΝΛ, του ΠΑΜΕ, της ΠΑΣΥ και άλλων φορέων που αγωνίζονται για την κατάργηση των διοδίων
  • Ενιαίος εθνικός, αποκλειστικά δημόσιος κατασκευαστικός φορέας που θα κατασκευάζει σύγχρονα, ποιοτικά και φθηνά έργα υποδομής για τις λαϊκές ανάγκες (δρόμους, κατοικίες, σχολεία, υγειονομικές μονάδες, κλπ).
  • Να μειωθούν οι τιμές στα εισιτήρια των ΜΜΜ και στα καύσιμα.
  • Να πληρώσουν την κρίση οι πλουτοκράτες που την δημιούργησαν. Να φορολογηθεί τώρα με 45% το μεγάλο κεφάλαιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ