Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ

tyrnavos1Σε μια φαντασμαγορική τελετή στην κεντρική πλατεία του Τυρνάβου έγινε σήμερα η παρουσίαση της ανδρικής ομάδας αλλά και της ομάδας νέων του Τυρνάβου 2005. Παρουσία πλήθους κόσμου ο πρόεδρος της ομάδας Βασίλης Μπρέζας, οριοθέτησε τους στόχους για τη νέα χρονιά που δεν είναι άλλοι από την καλή πορεία στο κύπελλο, την άνετη παραμονή στη β’ εθνική και την ανάπτυξη του φίλαθλου πνεύματος.

Ομως όπως ανέφερε για να επιτευχθούν αυτοί οι στόχοι χρειάζεται η αμέριστη συμπαράσταση και η στήριξη των φιλάθλων της περιοχής.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε και ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός που ευχήθηκε καλή επιτυχία στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής αλλά και ο δήμαρχος Τυρνάβου Π. Σαρχώσης ο οποίος εδώ και πολλά χρόνια παρακολουθεί από κοντά την πορεία της ομάδας.

tyrnavos2“Βρισκόμουν πάντα στο πλευρό της ομάδας του Τυρνάβου την πορεία και τους αγώνες της οποίας παρακαλουθώ επί σειρά ετών. Σαν δημοτική αρχή θα είμαστε και τώρα στο πλευρό της διοίκησης και των παικτών στηρίζοντας κάθε τους προσπάθεια, αφού μέσα από την παρουσία της ομάδας στο δεύτερο στην τάξη πρωτάθλημα διαφημίζεται ο δήμος, δημιουργούνται προοπτικές οικονομικής ανάπτυξης και αναδεικνύεται το φίλαθλο πνεύμα της περιοχής.
Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να επιστρέψει σύντομα η ομάδα στη φυσική της έδρα και αυτό σημαίνει ότι θα γίνουν συντονισμένες και αποφασιστικές προσπάθειες σε συνεργασία με την περιφερειακή αρχή για να αναβαθμιστεί το δημοτικό στάδιο του Τυρνάβου.

tyrnavos3Επίσης θέλω να συγχαρώ τη διοίκηση της ΠΑΕ επειδή αποδεικνύει καθημερινά ότι εργάζεται με αυταπάρνηση και υπευθυνότητα προάγοντας το φίλαθλο πνεύμα και την ευγενή άμιλλα και θέλω να πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε την μέχρι σήμερα άριστη συνεργασία μας για το καλό της ομάδας”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος.

tyrnavos4Στη συνέχεια σε κλίμα ενθουσιασμού και μέσα στα συνεχή χειροκροτήματα των φιλάθλων παρουσιάστηκαν ένας – ένας όλοι οι ποδοσφαιριστές,, ενώ χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε ο αρχηγός της ομάδας Καραμαλής και ο προπονητής Αγγελος Διγκόζης που αφού ζήτησαν τη συνεχή υποστήριξη των φιλάθλων δεσμεύθηκαν για μια καλή πορεία με στόχο την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία.

 

 

 

tyrnavos5

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ