ΣΥΣΚΕΨΗ Ν. ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΜΕ ΤΗ ΔΑΣΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ

Σύσκεψη με ΔασάρχηΕυρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Ελασσόνας με τη συμμετοχή της Δασάρχου Ελασσόνας κ. Φτίκα και όλων των προέδρων των τοπικών και δημοτικών κοινοτήτων της επαρχίας παρουσία του Δημάρχου Ελασσόνας κ. Νίκου Ευαγγέλου.

Στη σύσκεψη αποτυπώθηκε η κατάσταση που επικρατεί στα ορεινά χωριά της επαρχίας ενόψει του επερχόμενου χειμώνα, όσον αφορά στην προμήθεια των κατοίκων σε καυσόξυλα.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης ο κ. Ευαγγέλου τόνισε:

«Οι ανάγκες των πολιτών, της κοινωνίας ολόκληρης έχουν αλλάξει σε σχέση με παλαιότερα. Πρέπει όλοι μας να πιέσουμε προς κάθε κατεύθυνση και να δώσουμε λύσεις εκεί που μπορούμε, άμεσα και γρήγορα, χωρίς αγκυλώσεις και γραφειοκρατία. Με γνώμονα το τι προβλέπει ο νόμος και με τον καλύτερο συντονισμό των υπηρεσιών οφείλουμε να συνδράμουμε στους πολίτες των απομακρυσμένων χωριών, και όχι μόνο,  με στόχο την ανακούφιση τους.

Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο συγκάλεσα σήμερα σύσκεψη στο δημαρχείο, παρουσία της Δασάρχη και των προέδρων των τοπικών και δημοτικών κοινοτήτων, με στόχο τον καλύτερο συντονισμό και τη λύση των όποιων προβλημάτων. Οι κάτοικοι των χωριών μας θα πρέπει να δουν στην πράξη πως η πολιτεία είναι δίπλα τους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ