ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

σχολεια1Σύσκεψη με τους διευθυντές των σχολείων που λειτουργούν στο δήμο Τυρνάβου είχε σήμερα στο δημαρχείο ο δήμαρχος Παναγιώτης Σαρχώσης, παρουσία των αντιδημάρχων, των στελεχών των τεχνικών υπηρεσιών του δήμου και προέδρων δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η συζήτηση και ανάδειξη προβλημάτων που απασχολούν τις σχολικές μονάδες της περιοχής και η αναζήτηση των καλύτερων δυνατών λύσεων.

Η σύσκεψη ήλθε να ολοκληρώσει έναν κύκλο επισκέψεων και αυτοψιών σε όλα τα διδακτήρια που πραγματοποίησε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Κ. Κουλιός με τους προέδρους των δημοτικών επιτροπών Παιδείας και στελέχη των υπηρεσιών του δήμου το προηγούμενο διάστημα μέσα από τις οποίες αναδείχθηκαν και αντιμετωπίστηκαν πολλά προβλήματα ώστε αύριο τα σχολεία να είναι έτοιμα να δεχθούν τους μαθητές.

σχολεια2Εκείνο που τονίστηκε στη συνάντηση του δημάρχου με τους διευθυντές αλλά και στις επισκέψεις του αντιδημάρχου στα διδακτήρια είναι ότι η δημοτική αρχή θα αντιμετωπίσει στην παρούσα φάση τρέχοντα μικροπροβλήματα ενώ όπου απαιτούνται δομικές παρεμβάσεις όπως στα διδακτήρια του σχολείου της Ροδιάς και του ΕΠΑΛ Τυρνάβου θα γίνουν εργολαβίες για να αντιμετωπιστούν ριζικά τα προβλήματα.

 

σχολεια3Αξίζει να σημειωθεί ότι στη σημερινή συνάντηση ο κ. Σαρχώσης δεσμεύθηκε για στενή και αρμονική συνεργασία με όλους τους διευθυντές των σχολείων ώστε στη δύσκολη αυτή συγκυρία να αντιμετωπιστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα προβλήματα που θα παρουσιαστούν, ενώ εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση των υπηρεσιών του δήμου στις τεράστιες απαιτήσεις που υπήρχαν ώστε τα σχολεία να παραδοθούν έτοιμα να δεχθούν τους μαθητές και το διδακτικό προσωπικό αύριο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ