Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΤΕΜΠΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥΣ

μπικαςΣυνέχεια στο δημόσιο διάλογο για το θέμα των βρεφονηπιακών σταθμών του δήμου Τεμπών δίνει με νέα ανακοίνωση ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Χρ. Μπίκας. Στην ανακοίνωση – απάντηση στον αντιδήμαρχο ο κ. Μπίκας αναφέρει:

“Σε προηγούμενη ανακοίνωση μας περιγράψαμε την κατάσταση στους παιδικούς σταθμούς του δήμου Τεμπών και εντοπίζοντας τρία μεγάλα προβλήματα

Τη μη παροχή φαγητού στα παιδιά που φιλοξενούνται στους παιδικούς σταθμούς σε Συκούριο και Μακρυχώρι.

Την έλλειψη προσωπικού στον παιδικό σταθμό Συκουρίου (λείπουν δυο παιδαγωγοί και μια μαγείρισσα))

Τη μη λειτουργία του παιδικού σταθμού  στο Συκούριο.

Στην ανακοίνωσή  του ο αντιδήμαρχος κ. Τσούγιας για την κατάργηση των τροφείων την οποία είχαμε προτείνει από την  πρώτη στιγμή στο δημοτικό συμβούλιο  και την ψηφίσαμε όταν την αποδέχτηκε  έστω και με καθυστέρηση η δημοτική αρχή. Δεν απαντά όμως στο ερώτημα γιατί δεν δίνεται φαγητό στα  παιδιά και στους δυο παιδικούς σταθμούς . (στο Μακρυχώρι υπάρχει μαγείρισσα ενώ στο Συκούριο πέρασε σχεδόν χρόνος από τη συνταξιοδότηση της προηγούμενης).

Είναι απαράδεκτο την εποχή αυτή που οι λαϊκές οικογένειες υποφέρουν από την πολιτική της λιτότητας που δεν μπορούν να εξασφαλίσουν πολλές φορές τα απαραίτητα για την επιβίωσή τους να μένουν παιδιά χωρίς φαγητό και μάλιστα παιδιά των ηλικιών που φιλοξενούνται στους παιδικούς σταθμούς.

Όσο για τον παιδικό σταθμό στο Συκούριο να πληροφορήσουμε τον κ. Τσούγια ότι μόλις σήμερα 11 Σεπτέμβρη δέχτηκε τα πρώτα παιδιά και εξακολουθεί να υπάρχει η έλλειψη προσωπικού “.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ