ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΝΗΠΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 3ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

διμοτΑντιμέτωποι με ένα σημαντικό πρόβλημα είναι γονείς προνήπιων του Αμπελώνα, οι οποίοι σκόπευαν να στείλουν τα παιδιά τους σε τμήμα που θα λειτουργούσε στο 3ο νηπιαγωγείο και χθες ενημερώθηκαν ότι κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό λόγω έλλειψης χώρων.

Οπως τους ενημέρωσαν εξαιτίας του γεγονότος ότι το 3ο νηπιαγωγείο είναι το μόνο ολοήμερο νηπιαγωγείο στον Αμπελώνα και δέχεται όλο και περισσότερα παιδιά, δεν είναι δυνατόν να βρεθεί ελεύθερη αίθουσα για να προνήπια.

Κατά συνέπεια για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα ή θα πρέπει να λειτουργήσει και άλλο νηπιαγωγείο ως ολοήμερο ή θα πρέπει κάποιο άλλο νηπιαγωγείο να δεχθεί τα παιδιά σε τμήμα προνήπιων.

Για το θέμα ενημερώθηκε τόσο ο αντιδήμαρχος Αμπελώνα Κ. Χρυσοβέργης όσο και η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Τυρνάβοπυ Ρ. Σουρλαντζή, που ήδη συναντήθηκαν με τον προϊστάμενο της διεύθυνσης α/βαθμιας εκπαίδευσης ζητώντας να λειτουργήσει και δεύτερο ολοήμερο νηπιαγωγείο στον Αμπελώνα, αφού υπάρχει η αναγκαία κτηριακή υποδομή και το μόνο που απαιτείται είναι να βρεθεί το απαραίτητο προσωπικό για τη λειτουργία του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ